18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-finalen Liverpool – Real Madrid 28. maj 2022

Både Real Madrid og Liverpool jagter sæsonens tredje trofæ, når Champions League-finalen afvikles på Stade de France i Paris. SpilXpertens Benjamin Leander bager op til kamp med tre spiltips.


Leanders Lette – lørdag d. 28. maj kl. 21:00

Liverpool – Real Madrid: Under 2,5 kort til Liverpool i ordinær tid til odds 1,30 ved bet365*
Champions League, Finale (Spilles i Paris)

Der skal virkelig ske mærkelige ting, hvis Liverpool ser sig nødsaget til at trække tre kort mod Real Madrid. Spanierne har været på lidt af en engelsk elimineringsmission ved at slå Chelsea ud i kvartfinalerne og Manchester City i semifinalerne, og i alle fire opgør trak Real Madrid blot et enkelt gult kort til de engelske hold i alle fire tilfælde.

Liverpool har spillet rekordmange 62 kampe i sæsonen, og blot i de 11 af dem har man fået mindst tre kort i kampen. Det bør være Liverpool som også kommer mest på bolden i kampen, og selvom Real Madrid er skarpe på omstillinger, bør Klopps tropper ikke komme så meget i ubalance, at man ser sig nødsaget til at trække i billetten og rage gule kort til sig.

Lidt har også ret med odds 1,30.

Spil Leanders Lette til odds 1,30* (spilbar til 1,22)

Leanders Listige – lørdag d. 28. maj kl. 21:00

Liverpool – Real Madrid: Under 2,5 mål i ordinær tid Liverpool – Real Madrid: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 2,12 ved LeoVegas*
Champions League, Finale (Spilles i Paris)

På trods af at have stået i spidsen for to offensive mandskaber, så har opgørene mellem Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti ofte været præget af noget låste kampforløb.

De to herrer sætter hinanden stævne for 11. gang i et indbyrdes opgør, og blot to af de foregående 10 gange er det endt med mindst tre scoringer i kampen, nemlig i Real Madrids 3-0 sejr over Dortmund i CL-kvartfinalerne 2014 og Evertons 2-2 kamp mod Liverpool seks år senere.

Når man samtidig kan konstatere, at seks af de sidste 10 finaler maksimalt har fået to scoringer i ordinær tid, heriblandt blot fire mål i de sidste tre finaler tilsammen, så bør det være værd at gå efter under 2,5 mål i ordinær tid til ret flot betaling i en affære, hvor det bør være 50/50 om der kommer under eller over 2,5 mål.

Spil Leanders Listige til odds 2,12* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – lørdag d. 28. maj kl. 21:00

Liverpool – Real Madrid: Under 2,5 kort i ordinær tid til odds 3,80 ved Mr. Green*
Champions League, Finale (Spilles i Paris)

Dommerlinjen har mere og mere artet sig en vej, hvor der uddeles færre kort i finalerne. De sidste fire finaler er endt med tre, otte (PSG-Bayern med tonsvis af primadonnaer på banen), NUL og ET kort, de to sidstnævnte med Liverpool repræsenteret og finalen med det ene kort netop Real Madrid mod Liverpool i 2018.

Selvom det er fire år siden holdene mødtes sidst bør de stå godt til hinanden i forhold til at få en masse spil og et minimum af grove frispark, selvom Casemiro naturligvis vil være et omvandrende gult flag på den konto. Liverpool har ikke en eneste spiller i Premier Leagues top15 over “Most fouled player”, hvor Sadio Mané ligger langt efter andre offensivprofiler som Conor Gallagher, Richarlison, Zaha, Maddison, Saka, Kane, Grealish m.fl.

Hos Real Madrid er Vinicius Junior eneste spiller i top30 over “Most Fouled Player” i La Liga, og dommer Clement Turpin er også så toprutineret en dommer, der også havde netop Chelsea – Real Madrid på Stamford Bridge med sølle to advarsler, ligesom han også kørte VM-kval-braget mellem Italien og Nordmakedonien i gennem med blot en enkelt advarsel, ligesom West Ham – Sevilla i Europa League-kvartfinalerne blev kørt med blot én advarsel i ordinær tid.

Voldsomt odds på maksimalt to kort i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar