18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League-kvalifikationen 28. juli

Fårene skal skilles fra bukkene i CL-kvalifikationen, hvor vinderne af 2. kvalifikationsrunde er garanteret et europæisk gruppespil. FC Midtjylland skal i aktion mod Celtic onsdag aften og indgår i denne midtuges “Leanders Luringer”.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 28. juli kl. 19:45

FC Midtjylland – Celtic: Dobbeltchance 1X i ordinær tid til odds 1,40 ved bet365*

Nej, FCM var ikke imponerende i første kamp i Glasgow, men 9.000 højlydte skotter gav også Celtic en infernalsk opbakning og dermed hjemmebanefordel, som ikke blev honoreret med blot 1-1 efter 95 minutter.

Nu står FCM altså i samme pris hjemme som man gjorde mod Slavia Prag i den afgørende CL-playoff kamp, og selvom slutcifrene 4-1 ikke fortalte den fulde sandhed, så har FCM altså spillet nogle fine, europæiske opgør på MCH Arena det sidste års tid, sågar helt uden tilskuere, hvor der nu ventes op mod 4.500 tilskuere til opgøret onsdag aften.

Nok har FCM mistet spillere som Scholz og Onyeka siden Slavia Prag-kampen, mens Kaba og Cajuste ej heller regnes for kampaktuelle, men Celtic har også sine sår at slikke, heriblandt snart et halvt år uden sejr på udebane i alle kompetitive turneringer, og man besejrede hverken Rangers eller Aberdeen på fremmed græs i sidste sæson.

Begge hold mangler en mand med karantæne efter udvisning i første kamp. Nir Bitton og Anders Dreyer ser til fra skammekrogen, men det bør ikke influere det faktum, at FCM bør være marginalt større favoritter end de nuværende odds, der nærmer sig helt lige tilstande på kampen. Hertil skal hjemmebanefordelen ganske enkelt være for afgørende, og det var også betryggende at se FCM levere en bundsolid defensiv præstation mod AaB senest.

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,33)


Leanders Listige – onsdag d. 28. juli kl. 20:00

Ludogorets – Mura: Under 2,5 mål (AH) til odds 1,95 ved bet365*

Generelt virker priserne på under 2,5 mål skruet kraftigt i vejret i disse CL-kval-kampe, hvilket da også giver fin mening med tanke på, at reglen om udebanemål er elimineret. Til gengæld er det voldsomt svært at se, hvordan det skulle blive pokkers meget mere spændende i returopgøret mellem Ludogorets og Mura end første opgør i Slovenien var.

Tre skud på mål mønstrede de to hold tilsammen i en kedelig affære, hvor Ludogorets var på bolden over 70 procent af tiden, men havde svært ved at forcere Mura-defensiven.

Hverken ved stillingen 0-0, 1-0 eller 0-1 skal der oversatses vildt fra nogle af holdene, og Ludogorets var heller ikke noget festfyrværkeri af et hold i foregående runde, hvor man slog belarusiske Shaktyor Soligorsk ud med to gange 1-0.

Læg dertil, at der ventes op mod 38 grader i løbet af dagen i Razgrad og fortsat over 30 grader ved kickoff, hvilket alt andet lige også bør lægge en dæmper på festlighederne.

Meget flot værdi i maksimalt to fuldtræffere i ordinær tid.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – onsdag d. 28. juli kl. 20:00

Galatasaray – PSV: Over 1,5 mål i 1.halvleg til odds 2,55 ved Cashpoint*

Efter 5-1 til PSV i første opgør er det voldsomt svært at se opgøret her blive andet end målrigt, men der er naturligvis en chance for, at kampen fiser ud i tilfælde af tidlig føring til PSV Eindhoven.

Galatasaray skal vinde 4-0 blot for at fremtvinge forlænget spilletid, så det mest nærliggende er at tro på offensiv pondus fra første fløjt med troen på, at missionen ikke er død ved pausen.

For PSV brillerede duoen Zahavi/Götze med alle fem mål i første opgør i Holland, og med halvanden uge til sæsonstart i hjemligt regi med en Super Cup-kamp mod Ajax, er det utopisk, at de to skulle blive sparet. Galatasaray scorede flest mål af alle hold i den hjemlige, tyrkiske liga før pausen i sidste sæson, og både ciffertips som 2-0, 1-1 og 0-2 er i spil her. I hvert fald fin værdi i, at der falder mindst to mål i de første 45 minutter i Istanbul.

Spil Leanders Langskud til odds 2,55* (spilbar til 2,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Vores skarpe Benjamin Leander har nu rundet 600 spil på Leanders Luringer!

    Lige nu har det resulteret i et + på 1.617 DKK, hvis man havde spillet 100 DKK pr. væddemål.

    Det bliver fejret med tips til Champions League Kvalifikationen onsdag aften.

Skriv et svar