18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Champions League 2. – 3. november

Fjerde gruppespilsrunde i Champions League står for døren, og Leanders Luringer har som altid tre spilforslag klar til kampene tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 3. november kl. 21:00

Leipzig – PSG: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,58 ved LeoVegas*

Uafgjort bør være pænt ubrugeligt for begge mandskaber på Red Bull Arena i Leipzig onsdag aften, hvilket altid giver pæne forudsætninger for at spille over.

Leipzig er stadig uden point efter tre spillerunder med nærmest blasfemiske 11 scoringer mod sig og seks for og ligner et hold, der skal bruge mindst fem point i de sidste tre kampe for at gå forbi Club Brügge på den Europa League-givende tredjeplads. Samtidig mister PSG givetvis førstepladsen i gruppen til Manchester City, hvis man smider point her, og så er man tvunget til at vinde på Etihad i det indbyrdes gigantopgør i femte runde.

Fem mål i det omvendte opgør i Paris, hvor de tre allerede var faldet inden en times spil. Derfor skal prisen på over 2,5 mål faktisk være helt spiselig, selvom vi ikke er oppe i specielt høje luftlag.

Spil Leanders Lette til odds 1,58* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – tirsdag d. 2. november kl. 18:45

Malmö – Chelsea: Chelsea vinder og holder nullet til odds 1,90 ved bet365*

I det omvendte opgør fik man 1,45 på Chelsea-sejr og rent bur, så det virker voldsomt, at vi skal SÅ langt op i pris på en gentagelse, når nu ren Chelsea-sejr knap nok giver 1,20 hos de bedste bookmakere.

Malmø har helt og aldeles udspillet deres rolle i gruppen med nul point og nul scoringer i de første tre kampe. Al fokus bør ligge på den ekstraordinært tætte guldduel i Allsvenskan, hvor fire point skiller de lyseblå på førstepladsen fra AIK på fjerdepladsen, hvor sidstnævnte endda har en kamp i hånden. Søndag venter en ubekvem udekamp mod Göteborg, som har tre sejre på stribe, og det vil være uansvarligt af cheftræner Jon Dahl Tomasson ikke at tænke på det opgør.

Chelsea buldrer stadig vindere under Thomas Tuchel og har vundet ni ud af 10 sejre denne sæson uden at lukke mål ind.

Soleklar værdi i Chelsea-sejr uden Malmö mål mod sig.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – onsdag d. 3. november kl. 21:00

Sporting – Besiktas: Sporting -2,5 (AH) til odds 4,20 ved Mr. Green*

Besiktas skal bruge et mindre mirakel for at gøre sig gældende i Gruppe C, hvor man har 0 point efter tre kampe og senest tabte med forsmædelige 1-4 til Sporting, som man nu møder på portugisisk grund.

Ved pointlighed i Champions League er det indbyrdes opgør, og derfor kræver det, at man vinder med mindst fire mål eller med alternative cifre som 5-2 eller 6-3 for at gå forbi Sporting. Tilbage efter de to opgør er Dortmund ude og Ajax hjemme, og selv de mest hardcore Besiktas-fans vil nok erkende, at løbet er kørt i Europa for denne gang.

I ligaen venter til gengæld et voldsomt spændende opgør mod førende Trabzonspor under 72 timer efter slutfløjt i Portugal. Taber Besiktas her er man 10 point efter Trabzon, hvorimod en sejr kan bringe dem ind i guldkampen igen med kun fire point op. Også her vil det nærme sig galimatias, hvis ikke cheftræner Sergen Yalcin er rutineret nok til at sende et reservespækket hold på banen i Portugal.

Sporting derimod lever i håbet om avancement, hvis Ajax kan slå Dortmund. Så vil Sporting med sejr være a point med Dortmund og have en hjemmekamp mod tyskerne i sidste runde til at sikre avancement. Målscoren kan blive vigtig her, fordi Dortmund vandt 1-0 over Sporting i første kamp. Vinder Sporting eksempelvis 1-0 over Dortmund i sidste runde bliver det generel målscore for gruppespillet i stedet, så her kan en storsejr over Besiktas virkelig gøre underværker.

Prøv frække 4,20 på Sporting-sejr med mindst tre mål, nøjagtigt som det skete i Tyrkiet.

Spil Leanders Langskud til odds 4,20* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar