18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Boxing Day 26. december

Selvom Coronaen har aflyst mange af de traditionelle Boxing Day opgør 26. december, spilles der stadig rigeligt med kampe både i Storbritannien og over hele Europa. Leanders Luringer kigger på Premier League og tyrkisk Süper Lig 2. Juledag

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 26. december kl. 14:00

Alanyaspor – Karagumruk: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,80 ved Nordicbet*

Meget svært at se andet end en kamp med fart over feltet her. Alanyaspor har været rent vilde vesten på det seneste med december-resultater som 6-0, 0-1, 6-2, 1-2 og 1-3, og holdet ligger solidt forankret i den øvre del af midterfeltet med 10 point til nedrykning og 9 point til CL-pladserne, hvilket bør trække i retning af, at man næppe lader sig nøjes med 1-1.

Gæsterne fra Karagumruk ligger et point bagved Alanya og har ikke været nær så målrige som søndagens værter. Til gengæld er de voldsomt udfordrede af karantæner i bagkæden eftersom både Caner Erkin og Burak Bekaroglu så direkte rødt kort i 1. halvleg senest mod Fenerbahce. Erstatningerne holder ikke tilnærmelsesvis samme niveau, så her ligner det ciffertips som 2-1, 2-2, 3-0 eller måske 3-1 til Alanyaspor.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 26. december kl. 16:00

Manchester City – Leicester: Leicester +0,5 (AH) 1. HALVLEG til odds 2,55 ved LeoVegas*

Brendan Rodgers har gjort det overmåde fint mod Manchester City og Pep Guardiola med tanke på, at Rodgers i ni indbyrdes møder har haft det på papiret dårligste hold hver eneste gang. Nok har Guardiola overhånden med fem sejre, to uafgjorte og to nederlag, men de største sejre har været på 3-1 og 2-0, og blot EN af gangene har man ført ved pausefløjtet – helt tilbage i december 2019 på et Ilkay Gündogan-straffespark i 43. minut.

Havde man lavet Premier League-tabellen ved pausen, havde City “kun” haft 39 point via 11 føringer i 18 PL-kampe, i stedet for de reelle 44 point og 14 sejre, og så sent som i midtugen så Leicester også mærkbart bedst ud i de mod Liverpool, hvorimod 2. halvleg blev frygtelig passiv.

Leicester taber ikke 1. halvleg skal være et glimrende spil til oddset.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – søndag d. 26. december kl. 18:30

Aston Villa – Chelsea: Chelsea vinder med rent bur til odds 2,75 ved bet365*

Chelsea-defensiven slog sprækker i december, hvor de første fem kampe gav NUL Clean Sheets og blandt andet havde skuffelser som et 2-3 nederlag til Chelsea og en jammerlig 3-3’er mod umotiverede Zenit, som kostede Thomas Tuchels tropper førstepladsen i Champions League Gruppe H.

Nu er holdet dog tilbage på sporet med to gange rent bur i træk via 0-0 mod Wolves og 2-0 mod Brentford senest i Liga Cup-kvartfinalerne. Holdet har været hårdt ramt af Corona, men blandt andet Romelu Lukaku og Callum Hudson-Odoi skulle være tilbage her ligesom Andreas Christensen også har forladt fysioterapeutens briks og meldt sig kampklar.

Aston Villa har også haft en lang række spillere ude på Corona-kontoen, men ingen af dem dog af profileret karakter. Selvom Steven Gerrard tropper har scoret i 14 af 17 PL-kampe, så har der under Thomas Tuchel været klar værdi i at gå med Chelsea-sejr og rent bur i stedet for almindelig Chelsea-sejr. 15 af 22 sejre i Premier League under Tuchel har været uden scoring fra modstanderne, så i stedet for 1,70 på almindelig Chelsea-sejr, går vi med langt mere velbetalte 2,75 på ovennævnte udfald.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Læs også Leander Luringer til Dronningens Nytårstal

Skriv et svar