18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Boxing Day 26. december 2023

Den sidste julemad skal fortæres, og der ruller fodbold fra 13:30 til 23:00. Smæk fødderne op og læs Benjamin Leanders tre bedste spiltips til 2. Juledag. Eksperten er VARM og ramte fuldt hus på tipsene 23. – 24. december.

Foto: IMAGO / Sportimage

Leanders Lette – tirsdag d. 26. december kl. 20:45

Club Brügge – Royal Union SG: Begge hold scorer til odds 1,66 ved bet365*
Belgien, Jupiler League

Siden starten af sidste sæson er begge hold kommet på tavlen i samtlige fem indbyrdes opgør. Det er svært at forestille sig andet end en gentagelse 2. Juledag, når de to hold med flest scorede mål og de to hold med bedst målforskel duellerer om point i toppen af Belgiens bedste række.

Club Brügge er knebne favoritter på trods af hele 14 point op til suveræne Royal Union på førstepladsen, og man råder over en brandvarm angriber i brasilianske Thiago, som har nettet seks gange i sine sidste tre kampe og 11 gange den sidste måned i syv kampe i alle turneringer.

På modsatte banehalvdel står Unions Mohamed Amoura, som har scoret fem starter i træk for tirsdagens gæster, og i det hele taget har førerholdet været ustyrlige offensivt med mægtige 43 fuldtræffere fordelt på 19 runder.

Logiske begge hold scorer bør være det bedste spil til kampen her.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – tirsdag d. 26. december kl. 16:00

Berkhamsted – Sudbury: Sudbury til odds 2,00 ved bet365*
England, Southern League Central

Der blev anbefalet spil mod Berkhamsted i forrige runde af Southern League Central, men det endte 2-2 mod Stamford. Anbefalingen burde være gemt til runden efter, for her smeltede Berkhamsted fuldstændig ned og tabte med forsmædelige 0-6 til midterbundholdet Stourbridge lillejuleaften.

Tabelmæssigt skal man op mod et Sudbury-hold, som blot er at finde to pladser højere end Berkhamsted selv på næstsidstepladsen, men kampen bør langt fra blive så lige som tabelplaceringerne antyder.

Berkhamsted snitter 0,50 point for sæsonen, mens Sudbury snitter det dobbelte, og efter en tung start på sæsonen, hvor Sudbury hentede otte point i de første 13 kampe med en målscore på 11-27 mellem august og oktober, har holdet været stærkt præsterende siden november, hvor otte kampe har givet fornuftige 13 point og en fremragende målscore på 17-8.

Sudbury gav blot odds 1,83 i snit, da de savede Long Eaton fra sidstepladsen over med 6-1 for halvanden måned siden – et Long Eaton-hold, som bør være omtrent på niveau med Berkhamsted og da også vandt med 1-0 da de vandt bundbraget tilbage i september.

På den baggrund skal dobbelt op på sejr til formstærke Sudbury være fint betalt – gæsterne kommer fra en langt bedre oplevelse lillejuleaften, da de vandt 4-2 hjemme over Nuneaton.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – tirsdag d. 26. december kl. 21:00

Manchester United – Aston Villa: Aston Villa vinder med rent bur til odds 5,50 ved bet365*
England, Premier League

Manchester United har ikke scoret fire kampe i træk for første gang i over 30 år, og det er svært at se holdet forbedre sig massivt på tre dage henover julen, hvor spillerne næppe har været i decideret overdådigt humør. Til tider undres man over, om de 11 individualister i rødt rent faktisk træner sammen, eller bare mødes til kamp, for der er ingen rød tråd, og Rasmus Højlund render forvirret rundt som uønsket 9’er, som ikke bliver spillet af hverken Antony eller Garnacho på de to kanter.

Der er en chance for, at hollandske Erik Ten Hag finder mirakelformularen og vender den kuldsejlede supertanker mod Aston Villa, men det er svært at se for sig mod et voldsomt velkørende Villa-mandskab, som godt nok har hentet 25 af 39 point på eget græs, men som kommer i storform til kampen og med meget flotte 1-0 sejre mod de to storhold fra Arsenal og Manchester City i december.

Villa lukkede 11 af 22 mål ind i de første syv runder og har den tredjelaveste Expected Goals-against sum blandt alle hold i ligaen, mens Manchester United godt nok underpræsterer sin Expected Goals-sum fuldkommen enormt med 18 scorede mål mod 31,5 forventede, men samtidig ser komplet tandløse ud i alle spillets facetter og står noteret for TRETTEN mål færre end det næstbedst-præsterende hold i Top8; West Ham med 31.

Otte af Uniteds 13 nederlag i denne sæson har været uden scoring fra de Røde Djævle, men tallet er også syv af de sidste ni nederlag i alle turneringer. Aston Villa har “kun” syv ud af 18 sejre med rent bur, men i den nuværende tilstand må der være flot værdi i at spille langt over fem gange pengene på sejr til Villa på et selvtillidsforladt Old Trafford, hvor gæsterne visse steder er favoritter – en markant ringeagtelse af Uniteds konstant undervældende niveau denne sæson.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar