18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Boxing Day 26. december 2022

Ingen jul uden fodbold fra England 2. juledag. Benjamin Leander har tips med fra både Premier League og en bundgyser fra de lavere rækker.

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette – mandag d. 26. december kl. 16:00

Gillingham – Colchester: Under 2,5 mål til odds 1,54 ved Marathonbet

Ægte bundbrag i League Two mellem nummer sidst og næstsidst, som tilmed kommer komplet ude af kampform grundet Kong Vinters indtog i Storbritannien.

Værst står det til for Gillingham, som kommer fra 23 dage uden kamp siden et 0-3 nederlag til Salford. Holdet har nettet absurde seks gange i 20 League Two-opgør.

På underliggende parametre har holdet præsteret bedre end placeringen sidst i tabellen, men skarpheden har manglet i feltet.

Modstanderne fra Colchester er at finde i bund3 på en lang række underliggende, offensive parametre, og samtidig har man været stærkt afhængige af præstationerne hjemme i Colchester, hvor 12 af 18 scoringer og hele 13 af 14 point er sikret.

Vigtige Alan Judge er også ude på midtbanen, så her ligner det et nervøst bundbrag, hvor begge hold givetvis vil have svært ved at sætte tempo pga. den lange kamppause.

Fin betaling på maksimalt to scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,54* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – mandag d. 26. december kl. 16:00

Crystal Palace – Fulham: Under 2,5 mål til odds 1,90 ved Unibet*

Spillet her er småafhængigt af, at især Crystal Palace kan holde styr på Fulhams offensive talisman Aleksandar Mitrovic.

Serberen har scoret i otte af Fulhams 15 kampe i sæsonen, og alle otte kampe er gået over 2,5 mål med et snit på 3,75 pr. kamp. I kampe hvor Mitrovic IKKE scorer har Fulham i snit lavet blot ét mål pr. kamp med i alt 2,88 mål pr. opgør.

Begge hold er at finde i bund6 på en lang række offensive parametre såsom stikninger, nøgleafleveringer, kreative pasninger mm, og selvom Fulham blot har to ud af 15 opgør under 2,5 mål, er Crystal Palace samtidig rækkens fjerdemålfattigste hold, hvor 2-4 nederlaget til Manchester City endda trækker voldsomt op med næsten en femtedel af holdets samlede måltotal for sæsonen scoret i den kamp.

Fulham-manager Marco Silva spillede 0-0 mod Roy Hodgsons Crystal Palace to gange i træk, da han senest var manager for Everton, og den lange kamppause grundet VM bør kunne give en tæt kamp her, hvor prisen på få mål virker en tand for høj.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – mandag d. 26. december kl. 21:00

Arsenal – West Ham: Arsenal vinder med præcis ét mål til odds 3,60 ved Unibet*

Selvom West Ham pointmæssigt har haft en skuffende sæson, har David Moyes tropper vist et forholdsvis højt bundniveau.

Af holdets ni nederlag i Premier League har 0-2 mod Manchester City på eget græs været det største, mens 0-1 mod både Liverpool og Manchester United på udebane samt 1-2 mod Chelsea på Stamford Bridge også tyder på et kampdygtigt niveau fra Hammers.

Nu tager man den korte tur til Emirates Stadium for at møde førerholdet fra Arsenal, hvor David Moyes i de hidtidige fem indbyrdes opgør mod Mikel Arteta har fået et ud af 15 mulige point, men også her har været involveret i en lang række tætte opgør.

3-3, 0-1, 1-2, 1-2 og 0-2 er det blevet, hvor 0-2 nederlaget skal ha’ den lille note, at West Ham blev reduceret til 10 mand i minut 67 efter udvisning til Vladimir Coufal, og hvor Emile Smith Rowe lukkede kampen til 2-0 med en scoring i 87. minut.

Arteta må tilmed undvære en nøglespiller mod West Ham i form af Gabriel Jesus, som har fem mål og fem oplæg plus starter i samtlige 14 kampe i sæsonen.

Fem af Arsenals 12 sejre i sæsonen har været med mindst mulig margin, så her skal et-målssejren til PLs tophold være en frisk fidus

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar