18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Asian Cup og AFCON-slutspillet

48 hold er reduceret til 32. Asian Cup of AFCON går ind i slutspillet, og Benjamin Leander har spiltips klar til kampene i begge turneringer.

Foto: IMAGO / Samuello Sports Images Gh, Ebenezer Amoakoh

Leanders Lette – søndag d. 28. januar kl. 12:30

Australien – Indonesien: Australien vinder og holder nullet i ordinær tid til odds 1,72 ved bet365*
Asian Cup, 1/8-finaler

Indonesien gik videre til 1/8-finalerne med blot tre point og en målscore på -3 – en bedrift, der ikke har været historisk mulig tidligere, men som kom i stand fordi Oman og Tajikistan dummede sig i den sidste gruppespilskamp og krydsede ubrugeligt.

Indoneserne har traditionelt været komplet chanceløse i større landsholdsforsamlinger – bla. til VM-kvalifikationen til Qatar 2022, hvor man fik et point i otte kampe mod endda overkommelig modstand fra Emiraterne, Vietnam, Malaysia og Thailand, blandt andet med to gange 0-5 mod Emiraterne.

Nu skal man op mod et australsk landshold, som blot har lukket et mål ind i sine seneste syv kampe mod asiatisk modstand med en målscore på 16-1. “Soccerroos” er tredjefavoritter til titlen efter Japan og Korea og har tilmed doseret sine spillere godt med kun fire markspillere til at have startet alle tre kampe og 16 forskellige spillere benyttet fra start i alt, hvorimod indoneserne blot har benyttet 12 forskellige markspillere fra start.

Indoneserne scorede på deres eneste afslutning på mål i kampen mod Japan og har primært sine stærkeste spillere i defensiven med bla. Ipswich’ Elkan Baggott og Mechelens Sandy Walsh, så Australiens keeper Maty Ryan bør ikke få meget at se til. Vi åbner med australsk clean sheet-sejr til pænt odds i forhold til den normale sejr til kun 1,15.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 27. januar kl. 18:00

Angola – Namibia: 1. halvleg ender 0-0 til odds 2,20 ved bet365*
AFCON, 1/8-finale

Overraskende møde mellem to af de mest undertippede nationer i turneringen, som begge klarede sig videre og nu mødes i smeltediglen i Bouaké i den indre del af Elfenbenskysten, hvor temperaturer op mod 38 grader hærger i dagtimerne.

Der er kickoff klokken 17 lokal tid, hvor der stadig er 33 grader, og de undertippede namibiere har hidtil haft pæn succes med en dyb og skarp defensiv i kampene mod Mali (0-0) og Tunesien (1-0 sejrsmål i 88′)

Selvom Angola har været mere målrige med 3-2 over Mauritanien, 2-0 over Burkina Faso og 1-1 mod Algeriet, spillede holdet fire ud af seks kampe 0-0 i efteråret 2023, bla. i begge VM-kvalkampe mod Kap Verde og Mauritius.

For begge hold vil der være tale om at gå i en voldsomt sjælden kvartfinale, så med kampens betydning in mente og høje temperaturer ved kickoff, går vi efter 0-0 ved pausen.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – søndag d. 28. januar kl. 18:00

Ækvatorialguinea – Guinea: Ækvatorialguinea i ordinær tid til odds 4,00 ved bet365*
AFCON, 1/8-finale

Voldsom betaling på et af de mest imponerende mandskaber ved AFCON hidtil. Ækvatorialguinea har scoret flest mål af alle hold efter 1-1 mod Nigeria, 4-2 over Guinea Bissau og en mægtig 4-0’er mod værterne fra Elfenbenskysten.

Holdet har haft camp i Abidjan og spillet alle kampe på det olympiske stadion i hovedstaden, hvor kampen søndag aften lokal tid også spilles. En enorm fordel sammenlignet med Guinea, som har opholdt sig i varme Yammousoukro og nu skal rejse fire timer sydpå til kysten til helt nye rammer.

Guinea spillede sig videre med fire point efter kneben sejr mod Gambia, en 1-1’er mod Cameroun og efterfølgende 0-2 nederlag til Senegal, hvor man så meget sårbare ud defensivt. Offensivt har Stuttgart-bomberen Guirassy kun haft fitness til en enkelt kamp mod Senegal, hvor han var komplet usynlig i 70 minutter uden en afslutning på mål.

Nu skal man op mod et sprudlende Ækvatorialguinea-mandskab, som har ild i en komplet genoplivet Emilio Nsue, der har bombet fem mål ind på tre kampe. Holdet er ikke dårligere, end at man har spillere med fra de bedste og næstbedste rækker i Italien, Spanien og Portugal samt MLS og den bedste polske række.

Alt for højt odds på, at Ækvatorialguineaerne fortsætter deres imponerende rejse og vinder i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar