18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til AFCON og Asian Cup-finalerne

Det er finaletid ved både Asian Cup og AFCON. Benjamin Leander har tips med fra begge finaler og også fra bronzekampen til AFCON.

Odds og optakt til Jordan - Qatar i Asian Cup-finalen lørdag den 10. februar 2024 klokken 16:00.

Foto: IMAGO / Nurphoto

Leanders Lette – lørdag d. 10. februar kl. 21:00

Sydafrika – DR Congo: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,66 ved bet365*
AFCON
, Bronzekamp

Bronzekamp ved AFCON, hvor både Sydafrika og DR Congo meget overraskende er at finde i kampen om ædelt metal. Ingen af holdene var rangeret i Top10 inden turneringsstart, og derfor bør kampen ikke nødvendigvis udvikle sig til en målfest som det eksempel er kotume ved VM i Fodbold eller VM for klubhold.

Tre af de sidste fem bronzekampe er endt 0-0 eller 1-0, og så mødtes netop Sydafrika og DR Congo i en testkamp i september i stærkeste formation, hvor sydafrikanerne sejrede med 1-0 på eget græs.

På den baggrund er det lokkende at gå efter en målfattig bronzekamp i ordinær tid i jagten på en sjælden medalje for begge nationer.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – lørdag d. 10. februar kl. 16:00

Jordan – Qatar: Akram Afif (QAT) scorer i ordinær tid til odds 3,00 ved bet365*
AFCON, Finale

Vanvittig finale ved Asian Cup, hvor Jordan inden turneringsstart gav odds 101 for triumf, mens Qatars værter gav odds 15.

Qatarernes Akram Afif har nettet fem gange i turneringen hidtil, og med scoring i finalen ender han som minimum som delt topscorer sammen med Iraks Aymen Hussein. Afif har været skarp gennem hele turneringen, og sparker også straffespark for værterne.

I alt har Afif scoret 21 mål i 29 kampe dette efterår for klub og landshold, og jordanerne bør ikke have defensiv kvalitet nok til at stå imod Qatars offensiv. Man var gevaldigt på hælene mod Irak og bagud 1-2 før irakerne fik et bizart rødt kort til topscorer Hussein. Også Sydkorea fik nettet to gange mod Jordan i gruppespillet inden man flot holdt koreanerne fra scoring i semifinalen.

Afif scorede på straffe, da holdene mødtes i en testkamp så sent som 5. januar, og odds 3,00 på banens mest sandsynlige målscorer må være godkendt på en angriber, som har 17 afslutninger ved slutrunden hidtil.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Leanders Langskud – søndag d. 11. februar kl. 21:00

Nigeria – Elfenbenskysten: Korrekt resultat Halvleg/Fuldtid 0-0/1-0 Nigeria til odds 8,00 ved bet365*
AFCON, Finale

Værterne fra Elfenbenskysten har slidt og slæbt sig i finalen på hjemlig grund med to sejre i ordinær tid og en målscore på 5-7, så det virker ulogisk, at Nigeria ikke er gjort til større favoritter, selvom opbakningen til værtsnationen naturligvis bliver enorm på stadion i Abidjan.

Nigerianerne har været tæt på usårlige ved slutrunden med blot to mål indkasseret, det ene på straffe i overtiden af semifinalen mod Sydafrika, og selvom alle holdets fire sejre har været på 1-0 eller 2-0, har man været i kontrol langt det meste af tiden, bla. i en 1-0 sejr over netop Elfenbenskysten, hvor William Troost-Ekong scorede kampens enlige mål på straffespark 10 minutter inde i 2. halvleg.

Udover Camerouns 2-1 sejr over Egypten i 2017, er fire af de seneste fem finaler endt enten 0-0 eller 1-0 til et af holdene, og i en forventet, målfattig finale, er det et ret frækt langskud at få otte gange pengene på 1-0 til Nigeria efter 0-0 ved pausen, når netop det scenarie indtraf for blot tre uger siden.

Spil Leanders Langskud til odds 8,00* (spilbar til 7,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar