18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til årets sidste Superliga-runde 28. – 29. november

Superligaen kører i garage efter syttende spillerunde, og luringsmester Benjamin Leander sender de sidste SL-tips ud i 2021 med høje odds i alle tre kategorier.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 28. november kl. 14:00

OB – FC Nordsjælland: FCN +0,5 (AH) til odds 1,96 ved bet365*

“Har I ikke set fodbold i 2021 eller hvad?”, fristes man til at spørge bookmakerne, der holder OB som et markant bedre hold end FCN. Både i sæsonen 2021/22 og i årstabellen ligger holdene side om side med hhv. 16 og 43 point, og hvis to hold vurderes lige gode i Superligaen, skal hjemmebanefavoritten traditionelt give odds 2,30-2,35.

FC Nordsjælland boostes kraftigt af, at rutinerede Kian Hansen er kampklar igen, ligesom indsatserne på det seneste har været med klar pil opad. Udover tyveriet af et 0-2 nederlag mod AaB har man fået uafgjort mod oprykkerne fra Viborg og Silkeborg, mens OB har set rådvilde ud og især offensivt været voldsomt afhængige af enkeltmandspræstationer.

Glimrende odds på to af kampens tre udfald her.

Spil Leanders Lette til odds 1,96* (spilbar til 1,80)


Leanders Listige – mandag d. 29. november kl. 19:00

Vejle – C Midtjylland: FC Midtjylland vinder 1-0, 2-0 eller 3-0 til odds 3,25 ved betfair*

No Sousa – No Party. Allan Sousa sidder ude med karantæne for vejlenserne, og dermed forsvinder en stor del af den i forvejen minimale kreativitet hos prügelknabens offensiv. Blot ni store chancer har man skabt i sæsonen, suverænt færrest af alle 12 hold i Superligaen.

Godt nok brugte FCM mange kræfter på at slå Braga med 3-2, men der er ikke råd til tredje Superliga-nederlag i træk for “Ulvene”, som dog næppe har kræfter til at give Vejle en øretæve som den FCK eksempelvis leverede ved at slå de røde med 4-0 i Nørreskoven.

Med tanke på, at FCM blot giver 1,60 for at vinde kampen, så er det uhyre velbetalt, at det bliver med cruise control-cifrene 1-0, 2-0 eller 3-0.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,83)


Leanders Langskud – søndag d. 28. november kl. 21:00

Brøndby – Randers: X’et til odds 3,70 ved Nordicbet*

Lige ved og næsten slog ikke Lyon af hesten, da franskmændene vendte 0-1 til 3-1 på Brøndby Stadion. Brøndby brugte mange kræfter på at løbe efter Lyon, der sammensatte over 600 afleveringer mod Brøndbys blot 272, og det må alt andet lige sidde i benene hos Niels Frederiksens tropper.

Randers brugte dog også rigeligt med ressourcer på at tilkæmpe sig en flot 2-1 sejr over rumænske Cluj, der holder håbet i live om avancement fra andenpladsen i Conference League. Dermed er scenariet fuldstændig det samme som da holdene mødtes på kronjysk grund 3. oktober, hvor Brøndby havde været i Lyon og Randers ditto havde været på besøg i Cluj. Dér var især kampens sidste halve time, hvor der var helt udsolgt hos begge mandskaber i et opgør, der endte 1-1.

Under de forudsætninger, må det ganske enkelt være alt for højt at få endnu en kamp uden vinder mellem de to kombattanter, som i grundstyrke også er ret tæt på hinanden.

Spil Leanders Langskud til odds 3,70* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar