18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 9. runde i Superligaen 10. – 11. september 2022

Niende Superliga-runde står for døren, og Benjamin Leander er i vanlig stil ude med sine tre bedste spil til kampene lørdag og søndag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 11. september kl. 14:00

FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Begge hold scorer til odds 1,55 ved Nordicbet*
Superligaen, 9. spillerunde

Det er sjældent kedeligt, når FCM og FCN møder hinanden. I 12 kampe med Flemming Pedersen som FCN-chef er det endt med 8 FCM-sejre, to uafgjorte og to FCN-sejre og 25-15 i FCM-favør rent målscoremæssigt.

Fire af de seks opgør på kunstgræsset i Farum er endt med scoringer fra begge hold, og de tre seneste af slagsen på Right To Dream Park er endt 2-2, 3-2 og 4-1 i FCNs favør.

Adamo Nagalo er i skrivende stund fredag morgen et stort spørgsmålstegn i forhold til at være på vej til tyrkisk fodbold, mens FCM brugte mange forgæves kræfter torsdag aften i Østrig på at tabe 0-1 til Sturm Graz.

Begge hold scorer ligner rundens mest logiske spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 11. september kl. 18:00

Silkeborg – AGF: Mads Emil Madsen (AGF) får kort til odds 6,50 ved bet365*
Superligaen, 9. spillerunde

Vi går med det højeste “Listige”-odds i Luringernes historie, men det er dæleme friskt at byde ind med odds 6,50, når Mads Emil Madsen indtager sin tidligere hjemmebane søndag aften og givetvis er 5% mere tændt end normalt.

Madsen har fået to gule kort i sine otte starter og er nummer seks på listen over flest defensive dueller i Superligaen, hvor kun navne som Poulsen, Grønning, Tverskov, Bidstrup og Mølgaard er foran.

Selvom Silkeborg kun får syv frispark begået mod sig pr. kamp, bør kampen stadig få godt med intensitet på et godt besat JYSK Park, og selvom Nicolai Poulsen naturligvis er et bedre bud end Mads Emil Madsen, så er der sandelig også taget højde for det i oddset, hvor Poulsen står i sølle 2,37.

Gå derfor efter Mads Emil Madsen til at skulle en tur i Jørgen Burchardts bog.

Spil Leanders Listige til odds 6,50* (spilbar til 5,00)


Leanders Langskud – lørdag d. 10. september kl. 19:00

OB – FC København: FC København -2,0 (EH) til odds 6,50 ved Nordicbet*
Superligaen, 9. spillerunde

OB har tabt med to mål til FCN og med fire mål til FCM, og med pokalfiaskoen mod Nykøbing sidder man nu blot og venter på, hvornår kollapset kommer, som ender med at koste Andreas Alm jobbet i det fynske.

FC København kunne sagtens være holdet, som ender Alms dage i Ådalen med en klar sejr på mindst tre mål, for københavnerne slog et tilsvarende uimponerende Lyngby-hold med netop 3-0 og har under Jess Thorup haft for vane at rejse sig hurtigt efter opsigtsvækkende nederlag. I flæng nævnes 1-4 mod FCM, som blev fulgt op af 2-1 i Århus, 0-3 i Nykøbing som blev fulgt op af 5-1 i Farum, ligesom 3-0 i Lyngby kom runden efter et 1-3 nederlag mod Randers.

På mange underliggende parametre har FCK vist sig som et voldsomt stærkt offensivt hold, mens OB tilsvarende giver flest store chancer væk af alle hold. Derfor går vi planken ud og går efter sejr på mindst tre til FCK lørdag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar