18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Tip til AGF – FC Nordsjælland d. 5. september 2022

Der er spiltips til alle tre Superliga-dage fredag, søndag og mandag, når Leanders Luringer går på værdijagt i Superligaen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 2. september kl. 19:00

FC København – Silkeborg: Under 3,5 gule kort i kampen til odds 1,58 ved Cashpoint*
Danmark, Superligaen 8. runde

Seks timers fodbold mellem de to mandskaber udløste sidste sæson sølle syv gule kort fordelt på også meget lave 59 frispark. De to pasningsstærke mandskaber sørgede for, at kampene kom til at handle meget lidt om duelspil, og med Pep Biel og Nicolai Vallys ude af spillet grundet transfers til andre klubber, er der i hvert fald to kreatører mindre til at trække frispark i opgøret.

Dommer Jens Maae dømte FCK – Silkeborg så sent som i maj måned, hvor kampens eneste advarsel på pertentlig vis faldt til Nicolai Boilesen i 96. spilminut.

Læg dertil, at begge hold varmer op til store europæiske udekampe med FCK i venteposition til CL-opgør mod Dortmund og SIF med udebanetur til Bruxelles og Anderlecht, hvilket også bør lægge en dæmper på kampens intensitet.

Flot odds på maksimalt tre gule kort i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,58* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – søndag d. 4. september kl. 18:00

FC Midtjylland – AaB: AaB scorer IKKE til odds 2,60 ved Nordicbet*
Danmark, Superligaen 8. runde

AaB slider stadig voldsomt med at skabe store chancer, og på trods af at være bagud i 92 minutter mod Randers FC lykkedes det blot aalborgenserne at skabe en enkelt stor chance mod kronjyderne, som endda kom efter en tilfældig nedfaldsbold på en dødbold.

Dødbolde var FCM uhyre skarpe på at forsvare mod Brøndby i Albert Capellas’ første kamp, og der er lagt i kakkelovnen til, at sæsonens første Clean Sheet følges op af et nyt.

AaB-træner Lars Friis tabte tre gange til FCM i sidste sæson og scorede blot ved en enkelt lejlighed, sågar en scoring, der faldt direkte på hjørnespark, hvor Iver Fossums spark sejlede hele vejen i mål.

FCM-offensiven må dog undvære Junior Brumado, som udgik med en alvorlig skade i Brøndby, så man skal ikke helt udelukke 0-0 som resultat her. Derfor går vi med AaB under 0,5 mål i stedet for den lidt mere dristige “FCM vinder med rent bur”, selvom det unægteligt ligner hjemmesejr til rundens største forhåndsfavorit.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,35)


Leanders Langskud – mandag d. 5. september kl. 19:00

AGF – FC Nordsjælland: Mads Bidstrup (FCN) får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Danmark, Superligaen 8. runde

Voldsomt odds på, at den spiller med 5. flest defensive dueller i Superligaen denne sæson rager en advarsel til sig. Bevares, Mads Bidstrup er ikke noget omvandrende frispark, men han fik dog tre gule kort i blot 12 starter sidste sæson og har denne sæson begået ni frispark, som er nok til en 14. plads over alle spillere i ligaen.

Sidste sæson så Bidstrup gult i Aarhus i maj måned, og kuriøst nok fik FCN flest gule kort i ALLE fire indbyrdes opgør mod AGF, som i denne sæson ikke har trukket nær så mange gule kort til modstanderne som tidligere, men kampen her er trods alt en topkamp, hvor ingen af holdene for alvor kan synes, at uafgjort fungerer alverden.

Prøv derfor kort til Bidstrup i en kamp, hvor der sagtens kan komme tænding på.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF


Skriv et svar