18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 8. Superliga-runde 16. – 18. september 2023

Superligaen ruller igen efter landsholdsopholdet, og ottende runder givet et tidligt guldbrag når FCN og FCK mødes til storkamp i Farum. Benjamin Leander har naturligvis det opgør med i Leanders Luringer sammen med både søndags- og mandagskampe.

Endnu en klassekamp mellem FCN og FCK bør være i vente lørdag eftermiddag. Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – lørdag d. 16. september kl. 16:00

FC Nordsjælland – FC København: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365*
Superligaen, 8. spillerunde

Femte indbyrdes møde i 2023 mellem FCN og FCK, hvor de fire foregående møder alle er endt med hjemmesejre på to gange 3-2 til FCN, mens FCK har vundet 2-1 og 5-3.

Med andre ord er det komplet umuligt at se en nervøs og henholdende topkamp mellem de to mandskaber, hvor dynamikken i kampene under Johannes Hoff Thorup og Jacob Neestrup er steget til nye højder rent offensivt.

Selv i forårets mesterskabsslutspilskampe, hvor der kunne være gået afventende bold i den, gik holdene målamok, og derfor er det svært at se andet for sig end endnu en medrivende kamp på kunstgræsset i Farum med scoringer fra begge hold og mindst tre fuldtræffere til følge.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – søndag d. 17. september kl. 16:00

Hvidovre – Lyngby: Under 2,5 mål til odds 1,92 ved bet365*
Superligaen, 8. spillerunde

Forbløffende fin betaling på en målfattig affære mellem de to mindst afsluttende hold i Superligaen. Hvidovres kampe har haft færrest store chancer af alle 12 Superliga-hold indtil videre med kun fire store chancer skabt af Per Frandsens tropper, men til gengæld også kun med syv store chancer givet væk.

Lyngby startede sæsonen som lyn og torden rent offensivt med otte store skabte chancer de første tre runder, men er gået ned i kadence de sidste fire kampe, hvor man kun har skabt to store chancer, men omvendt også kun har tilladt fire fire imod.

I sidste sæson spillede Lyngby voldsomt målfattige kampe mod øvrige nedrykningskandidater som AaB og Horsens, hvor i alt seks af otte opgør endte med max to scoringer, og i denne sæson har man også slået et dårligt Randers-hold med 1-0 i en chancefattig affære.

Baneforholdene i Hvidovre er stadig ikke fantastiske, og derfor går vi med få mål i en affære, som givetvis kommer til at have markant mere duelspil og intensitet end flydende spil og store chancer.

Spil Leanders Listige til odds 1,92* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – mandag d. 18. september kl. 19:00

OB – Silkeborg: Uafgjort til odds 3,60 ved bet365*
Superligaen, 8. spillerunde

Logisk deler mellem to hold, der tre af de sidste fem kampe i Odense har spillet uafgjort, og hvor Silkeborg trods status som kneben forhåndsfavorit ikke har slået OB siden seneste oprykning til landets bedste række i 2021.

Fem af seks opgør de sidste to sæsoner har været tætte kampe, som enten er endt uafgjort eller med 1-målssejrsmargin til OB, og både Andreas Alm og Kent Nielsen står fortsat i spidsen for de to respektive mandskaber, sådan så et meget anderledes kampforløb vil overraske meget.

I en voldsomt tæt SL-runde, bliver det logiske kryds rundens langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar