18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 7. Superligarunde 3. september 2023

Benjamin Leander har tips klar til en stor Superliga-søndag med bold fra 14:00 til 22:00. FCM – AGF, Silkeborg – Hvidovre og FC København – Viborg er på menuen.

Alexander Lind og Søren Tengstedt jagter flere mål søndag eftermiddag mod Hvidovre. Foto: Bo Amstrup, Scanpix

Leanders Lette – søndag d. 3. september kl. 20:00

FC Midtjylland – AGF: AGF +0,5 (Asian Handicap) til odds 1,55 ved bet365*
Danmark, Superligaen 7. runde

Oddsene er allerede gået AGFs vej efter FC Midtjyllands lange aften i Polen, hvor klokken var 23:45 før “Ulvene” gik skuffede fra banen efter nederlag på straffesparkskonkurrence mod Legia Warszawa.

Selvom FCM leverede en fornuftig indsats mod polakkerne er det voldsomt svært at finde argumenter for, at Thomas Thomasbergs tropper er et bedre hold end AGF. Snarere tilsiger al logik, at AGF’erne har koncept og spillermateriale på plads under Uwe Rösler, mens FCM stadig bøvler med skader og virker voldsomt uskarpe i front.

Sidste sæson vandt AGF 2-0 i Herning, mens FCM vandt 1-0 i Århus på en Anders Dreyer-scoring tre minutter før tid. Her var Frederik Tingager dog blevet udvist en hel time forinden.

Et fysisk overlegent AGF-hold bør kunne sætte sig på kampen og skrabe mindst et point med hjem til Smilets By.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 3. september kl. 14:00

Silkeborg – Hvidovre: Alexander Lind (SIF) scorer til odds 2,10 ved bet365*
Danmark, Superligaen 7. runde

I Leanders Lup fra 6. Superliga-spillerunde var der stort fokus på Alexander Lind, som har haft en forrygende sæson for SIF og generelt har leveret på et voldsomt højt niveau i landets bedste række.

Det er svært at se Silkeborg komme i problemer hjemme mod Hvidovres oprykkere på det hurtige kunstgræs underlag på JYSK Park, hvor Hvidovres aldrende stoppere Nicolai Geertsen, Matti Olsen og Daniel Stenderup nemt kan få problemer med at holde styr på SIFs hurtige folk i front i form af Søren Tengstedt og Alexander Lind.

Lind snitter næsten tre afslutninger pr. kamp denne sæson og har en træfprocent på 71% af afslutningerne indenfor rammen. Kommer han frem til samme cifre mod HIF, er der overvældende chance for scoring.

Fin betaling med tanke på, at SIF er 1,45 favoritter til at vinde kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 3. september kl. 18:00

FC København – Viborg: FCK vinder med præcis ét mål til odds 3,75 ved bet365*
Danmark, Superligaen 7. runde

Viborg skabte store problemer for FCK i fire indbyrdes opgør sidste sæson, selvom FCK endte med at trække sig sejrrigt ud af de tre opgør med 2-1 og et 2-4 nederlag i sæsonens første indbyrdes opgør, hvor Jess Thorup stadig var træner.

I ingen af de fire opgør formåede FCK at skabe flere store chancer end Viborg, og der blev brugt pænt med kræfter onsdag aften på at sikre Champions League-gruppespilsdeltagelsen via 1-1 mod polske Rakow.

Viborg har under Jacob Friis været stærkt kompetitive mod næsten alle hold i Superligaen, og siden starten af sidste sæson har otte af 12 VFF-nederlag i Superliga-regi været på præcis et mål.

FCK har haft et overkommeligt startprogram, men har ikke ved ret mange lejligheder domineret kampene. Derfor ligner det endnu en tæt affære med pæn chance for, at en eventuel sejr bliver med mindst mulig margin.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar