18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 7. Superliga-runde 28. – 29. august 2022

Mange tætte opgør venter i syvende Superliga-runde. Benjamin Leander giver her sine bedste tre Luringer til kampene søndag og mandag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 29. august kl. 19:00

Brøndby – FC Midtjylland: Over 3,5 kort i kampen til odds 1,50 ved Unibet*
Danmark, Superligaen 7. runde

Hverken Brøndby eller FC Midtjylland har fået i nærheden af en godkendt start på sæsonen, så der må forventes fight, energi og masser af intensitet, når de to hold tørner sammen på Vestegnen mandag aften.

Sidst de to hold mødtes på Brøndby Stadion var der allerede uddelt fire kort efter 38 minutter qua gule kort til Daniel Høegh og Sigurd Rosted, mens Andreas Maxsø havde set direkte rødt efter blot syv minutters spil for et begået straffespark i oplagt scoringsposition.

Selvom joviale, dygtige Mikkel Redder dømmer kampen, bør den unge dommer ikke kunne slippe med færre end fire kort i kampen, og Redder kommer da også fra fem kort i FCN – Viborg i sin seneste optræden.

Godkendt odds på mindst fire gule i kampen. Direkte rødt tæller for to kort og gult/rødt tæller for tre.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,42)

Leanders Listige – søndag d. 28. august kl. 16:00

FC Nordsjælland – FC København: Kampen ender uafgjort ELLER FCK vinder med præcis ét mål til odds 1,91 ved Cashpoint*
Danmark, Superligaen 7. runde

For at få odds 1,91 hos Cashpoint skal man placere 48,3% af sine indsatser på handicap (1-0) X til odds 3,95 og de resterende 51,8% på uafgjort til odds 3,70.

FCK brugte absurd mange kræfter på at sikre sig CL-gruppespil i Tyrkiet så sent som onsdag aften, og selvom man får fire dages restitution inden opgøret i Farum, er det næppe en hurtig kunstgræsbane, som Jess Thorups tropper ønsker sig i gave.

Omvendt møder FCN op med gevaldig pil nedad på formkurven, selvom resultaterne ikke viser det synligt. I Godt Klar’t data-artiklen tidligere på ugen blev det beskrevet, hvordan FCN’ernes offensive form tenderer det ikke-eksisterende efter en ellers fremragende start mod OB og Brøndby de første to runder.

På den baggrund ligner det en kamp med FCK som godkendt forhåndsfavorit, men også et opgør, hvor klasseforskellen næppe bliver ret udtalt. Blot én gang de sidste otte indbyrdes SL-opgør har FCK vundet med mere end et mål over FCN.

Spil Leanders Listige til odds 1,91* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – søndag d. 28. august kl. 18:00

Silkeborg – OB: Sebastian Jørgensen (SIF) scorer i kampen til odds 2,80 ved LeoVegas*
Danmark, Superligaen 7. runde

Sebastian Jørgensen mønstrede SEKS afslutninger sidst Silkeborg mødte OB i Superligaen, tilmed på et tidspunkt, hvor Kent Nielsens tropper stadig ikke havde fundet det sprudlende spil frem sådan for alvor, og hvor OB ikke stod i nærheden af så dårligt som man gør i Superligaen lige nu.

Derfor virker det decideret voldsomt at give næsten tre gange pengene på Sebastian Jørgensen som målscorer her. Især i et matchup, hvor OB-midtstopperne givetvis får rigeligt at se til mod Nicklas Helenius inde i boksen, kan det give muligheder til Jørgensen fra øvrige positioner.

Offensivspilleren HAR retteligt været en skygge af sig selv med blot én afslutning indenfor rammen på ni forsøg, men OB giver flere store chancer væk end noget andet hold i Superligaen, og får Jørgensen blot én af dem i kampen, er der pæne chancer for, at han også åbner sæsonens målkonto med den første scoring.

Spil Leanders Langskud til odds 2,80* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF


Skriv et svar