18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 6. Superliga-runde 26. – 27. august 2023

Sjette Superliga-runde sparkes i gang denne weekend. Benjamin Leander behandler lørdagskampen FCK – Silkeborg samt søndagsopgørene fra Århus og Hvidovre mellem AGF og Lyngby og HIF mod OB.

Leanders Luringer spiltips til Superligaen

AGF jagter point søndag eftermiddag hjemme mod Lyngby. Foto: Bo Amstrup, Scanpix

Leanders Lette – lørdag d. 26. august kl. 16:00

FC København – Silkeborg: Begge hold scorer til odds 1,75 ved bet365*
Superligaen, 6. spillerunde

FC København brugte mange kræfter på at få et flot 1-0 resultat med hjem fra Polen i onsdags, og blot 65 timer efter slutfløjtet skal man i aktion mod et Silkeborg-hold, som senest fik skovlen under FC Nordsjælland og vandt med 2-0. Alexander Lind og Søren Tengstedt havde henvist topscorer Tonni Adamsen til bænken senest som et godt billede af, hvor meget Silkeborg har et skyde med offensivt.

For FC København handler det meste om returopgøret mod Rakow onsdag og de mange hundrede millioner kroner i vente på et Champions League-gruppespil. Derfor vil det undre, hvis ikke Jacob Neestrup roterer på linje med, hvad han gjorde mod Hvidovre sidste fredag, hvor oprykkerne ingenlunde var ufarlige, men manglede slutprodukt i afslutningerne.

Det har Silkeborg i høj grad, og derfor anbefales begge hold til at score til fornuftig betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 27. august kl. 14:00

AGF – Lyngby: AGF vinder og holder nullet til odds 2,75 ved bet365*
Superligaen, 6. spillerunde

AGF’erne måtte for første gang i sæsonen gå fra banen uden at have skabt en stor chance mod OB senest, men man får stadig indtrykket af et hold i balance med stærke, offensive kræfter.

Lyngby er kommet en anelse ned på jorden igen i de seneste to kampe med blodfattige, offensive indsatser mod både Randers og Brøndby. Man har mistet en vigtig, offensiv brik i Alfred Finnbogason, der er solgt til belgisk fodbold, og selvom Freyr Alexanderssons tropper virker afstemte og kompetitive i alle kampe, er en udekamp i Århus stadig blandt sæsonens 3-4 sværeste opgaver.

I sidste sæson vandt AGF 1-0 i begge indbyrdes opgør i to kampe, hvor Lyngby ikke havde en stor chance i nogle af opgørene, og til prisen er det værd at gå efter AGF-sejr med rent bur. Når Lyngby har tabt i Superligaen under Freyr Alexandersson, har 14 af 18 nederlag været uden scoring, mens AGF tilsvarende har vundet 11 af 16 sejre i Superligaen under Uwe Rösler med rent bur.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – søndag d. 27. august kl. 16:00

Hvidovre – OB: OB holder rent mål til odds 3,50 ved bet365*
Superligaen, 6. spillerunde

Hvidovre bider pænt fra sig i stort set alle kampe, men det kniber stadig med at skabe store chancer. Tre styk på mindst 0,30 Expected Goals er skabt indtil videre, og to af dem er kommet mod et utæt Viborg-mandskab, der har givet flest store chancer væk af alle, samt et horribelt Randers-mandskab, der har lukket suverænt flest mål ind af alle hold.

OB har stadig sæsonens første Clean Sheet tilgode, men startprogrammet har også været ualmindelig hårdt med FCK, AGF, Brøndby, Randers og Viborg fra sidste sæsons top6. Alligevel har man kun givet tre store chancer væk, og nu kommer første matchup i sæsonen med OB som ubestridelige forhåndsfavoritter.

Fynboerne fremstår bundsolide defensivt med Bjørn Paulsen som udsmider i forsvaret og Alasana Manneh som bolderobringsmaskine på midtbanen, og det er svært at se de oplagte våben hos Hvidovre i forhold til at få skovlen under fynboerne. Deres eneste Superliga-mål kom i samme kamp i 2-2 opgøret i Randers, og de bør også få svært ved at passere Martin Hansen i OB-målet.

Til gengæld har HIF forsvaret sig tilpas overbevisende til, at OB-sejr på ingen måde er givet på forhånd.

Meget, meget fin pris på hjemmeholdet til ikke at score.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,10)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar