18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 6. Superliga-runde 21. – 22. august 2022

En tæt runde i Superligaen uden storfavoritter venter forude. Benjamin Leander deler sine tre bedste tips til kampene, inkl. odds 16,00.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 22. august kl. 19:00

OB – Horsens: OB får under 5,5 hjørnespark i kampen til odds 1,66 ved bet365*
Danmark, Superligaen 6. runde

OB ligger sidst i Superligaen når det kommer til indlæg, antal afslutninger udenfor feltet og boldberøringer i modstandernes straffesparksfelt. Altsammen parametre, der hænger godt sammen med, hvor mange hjørnespark man får.

Her har OB’erne i sæsonen blot tiltusket sig 11 styk, og selv i en kamp mod FC Nordsjælland, hvor man var bagud efter blot tre minutters spil, fik man sølle 2 hjørnespark, mens man mod FC Midtjylland ikke fik et eneste.

Nok giver AC Horsens flest hjørnespark væk af alle hold i ligaen, men snittet trækkes også voldsomt op af, at man mod AaB og FCK gav 21 hjørnespark væk, mens de tre øvrige kampe mod Randers, FCM og Lyngby endte med langt mere beskedne 15 hjørnespark mod sig.

OB’erne vil næppe forsøge sig med høje indlæg mod Horsens’ garderhøje forsvar, så her lugter det mere af, at vi skal være uheldige med en række blokerede afslutninger til hjørnespark. At OB skulle gå til hjørneflaget hele seks gange er endnu ikke sket i sæsonen, og vi satser på alle gode gange seks med max. fem hjørnespark mod Den Gule Fare mandag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,51)

Leanders Listige – søndag d. 21. august kl. 18:00

AaB – Brøndby: Under 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
Danmark, Superligaen 6. runde

Brøndby og AaB ligger lavt på nærmest samtlige, offensive parametre denne sæson, så det virker decideret besynderligt, at “over 2,5 mål” udfaldet skal være favorit her.

I Brøndby er man nu ude af cyklussen med at spille europæisk om torsdagen, hvilket har givet tiltrængt hvile til Niels Frederiksens tropper frem mod opgøret her. Nok er Mads Hermansen stadig ude, men dels er Thomas Mikkelsen en voldsomt god erstatning bagtil, og samtidig er der også dyrebare, offensive fravær i Blas Riveros og Simon Hedlund, der begge misser kampen her.

AaB’erne er historien om lige ved og næsten, men også om en masse greb fra træner Lars Friis, som har haft særdeles begrænset effekt. I seneste runde startede man med både Kilian Ludewig og Andreas Poulsen på backpositionerne med det voldsomt beskedne udbytte, at de to spillere ramte på ét ud af fire indlæg og generelt ikke var voldsomt chanceskabende.

Måske det er tid for AaB at kigge mod Milan Makaric eller Kasper Høgh som angrebsalternativer til Enosike Ementa, men træerne vokser næppe ind i himlen på en enkelt uges træning, og alt i alt er det svært at se hvem af de to hold, der skulle kunne score to gange her. Flot værdi i en målfattig affære i Nordjylland.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – søndag d. 21. august kl. 14:00

FC Nordsjælland – Silkeborg: Kampen ender 0-0 til odds 16,00 ved Cashpoint*
Danmark, Superligaen 6. runde

“El Plastico” har været garanti for mindst to mål i kampene i al den tid FCN og SIF er mødtes med status som kunstgræs-hold, men her kunne den første nullert nogensinde godt lure.

Hverken FCN eller Silkeborg har imponeret offensivt på det seneste, især ikke FCM, som efter seks store chancer skabt i de første to kampe mod OB og Brøndby nu ikke har skabt en eneste afslutning på mindst 0.30 Expected Goals i de sidste tre spillerunder.

Silkeborg tabte skuffende med 0-1 på finsk grund så sent som torsdag aften og har givetvis et halvt øje på returopgøret i Søhøjlandet torsdag, og så har offensive profiler som især Sebastian Jørgensen, men på det seneste også Nicolai Vallys, slet ikke vist samme eksplosive niveau som i sidste sæson.

Odds 16 er naturligvis et gedigent langskud, men det må og skal prøves i en topkamp, hvor der i øvrigt ventes fortsat lummer varme med 25 grader og givetvis ikke et voldsomt opskruet tempo.

Spil Leanders Langskud til odds 16,00* (spilbar til 11,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF


Skriv et svar