18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 5. runde af Champions League gruppespillet 23. – 24. november

Det er make or break for flere hold i Champions League-gruppespillet, og Benjamin Leander står klar med sine tre bedste spil til tirsdagens og onsdagens Champions League-bold.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 24. november kl. 21:00

Sheriff Tiraspol – Real Madrid under 3,5 mål til odds 1,85 ved Marathonbet*

Real Madrid skal i princippet kun bruge uafgjort i Transnistrien mod Sheriff for at kunne nøjes med X i sidste hjemmekamp i CL-gruppespillet mod Inter, så selvom Kongeklubben er klare forhåndsfavoritter mod de moldaviske underdogs, er det alligevel ikke decideret naturstridigt at se få mål i kampen her.

Fire dage senere spiller Real Madrid topbrag mod Sevilla hjemme på Bernabeu, ligesom der venter en midtugerunde mod Bilbao og udekamp mod de overraskende guldbejlere fra Real Sociedad weekenden efter. Med andre ord tre afgørende kampe, hvorfor Carlo Ancelotti kunne være fristet af bla. at give topscorer Benzema en pause.

Sheriff vandt som bekendt sensationelt med 2-1 i det omvendte opgør, så moldaverne ved godt, hvordan man holder madrillenerne stangen. Stærkt odds på maksimalt tre fuldtræffere i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,72)


Leanders Listige – onsdag d. 24. november kl. 21:00

Sporting – Dortmund: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,96 ved Nordicbet*

Det omvendte opgør i Tyskland endte med en spinkel 1-0 sejr til Dortmund, men kampen her kan ikke gå i stå på noget tidspunkt.

Hvis Dortmund vinder er man sikker på at blive nummer to i gruppen grundet bedre indbyrdes score end Sporting, og ved uafgjort skal de sort/gule bare slå komplet motivationsløse Besiktas på hjemmebane i sidste runde. Hvis Sporting vinder 1-0 er holdene lige på indbyrdes målscore, men Sporting er så meget bedre på generel målscore, at Dortmund skal slå Besiktas med mindst seks mål i sidste runde.

Med andre ord bør der altså være lagt i kakkelovnen til en offensiv affære, også selvom Dortmund stadig er uden målmaskinen Erling Braut Haaland. Tyskernes seneste syv udekampe i Champions League er endt med mindst tre mål, og i fem af dem har begge hold været på tavlen.

Spil Leanders Listige til odds 1,96* (spilbar til 1,85)


Leanders Langskud – tirsdag d. 23. november kl. 21:00

Barcelona – Benfica: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,55 ved LeoVegas*

Afgørende kamp i Gruppe E, hvor Barcelona og Benfica er i hård kamp om andenpladsen. Benfica kommer givetvis til Camp Nou for at forsvare 90 minutter plus det løse, for det udgangspunkt vil sørge for, at de “blot” skal slå et forventet motivationsløst Dinamo Kiev-hold i sidste runde, og så er man videre til slutspillet, med mindre Barcelona tager til München og vinder i runde seks.

For Barcelona er det anden kamp under Xavi som ny træner, og 1-0 sejren i debuten mod Espanyol var sandt for dyden ikke imponerende. Det er åbenlyst, at Barcelona-koryfæet skal bruge tid til at implementere sine ideer, og derfor er det også sandsynligt, at kampen på Camp Nou bliver en henholdende og nervøs en af slagsen.

På den baggrund er det KONGE-betaling at få 3,55 på 0-0 efter de første 45 minutter. Denne gang er der altså ikke en Lionel Messi til at sørge for en af de magiske, europæiske aftener på Camp Nou, og Barcelonas to eneste mål i turneringen er kommet mod Dinamo Kiev.

Spil Leanders Langskud til odds 3,55* (spilbar til 3,10)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar