18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 5. gruppespilsrunde i Europa 25. – 27. oktober 2022

Afgørelsens stund nærmer sig for alvor i de tre europæiske gruppespil. Benjamin Leander disker op med sine bedste spil til Champions League, Europa League og Conference League.


Leanders Lette – torsdag d. 27. oktober kl. 21:00

Shamrock Rovers – Gent: Gent til odds 1,68 ved Nordicbet*
Conference League, Gruppe F

Opdateret tirsdag: Shamrock Rovers blev mestre mandag aften uden at spille. Derfor er spillet her ikke nær så godt som indledningsvis antaget, fordi den formodede guldduel i weekenden udgår. Der skal dog stadig være minimal værdi i 1,68 på belgierne.

Gent har skuffet i Conference League indtil videre, men får chancen for selv at afgøre tingene i sidste runde. Det kræver dog en sejr i Irland mod Shamrock Rovers, som dog også er gruppens med afstand dårligste hold. Irerne har ikke scoret på seks timers fodbold indtil videre, og man tabte også klare 0-3 i det omvendte opgør i Belgien.

Fordi Shamrock er dårligere indbyrdes end Molde, så er man uden chance for at ende i top2, og derfor er kampen her sportsligt irrelevant for Shamrock. I den hjemlige har Shamrock gigantisk guldbrag mod Derry sølle 69 timer efter slutfløjt i en kamp, hvor man med nederlag risikerer kun at være ET point foran Derry inden sidste spillerunde, men hvor et point kan give Gent mesterskabet.

På den baggrund kan Shamrock næppe ventes at stille i stærkeste opstilling torsdag aften, og så må 1,68 på gæsterne være en ret flot pris.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – torsdag d. 27. oktober kl. 18:45

Malmö – Union St. Gilloise: Union til odds 2,05 ved Nordicbet*
Europa League, Gruppe D

Malmö led endnu et tungt nederlag i Allsvenskan i weekenden, og med 1-2 mod Häcken ligger det nu definitivt fast, at skåningene ikke ender i top3 for blot anden gang siden 2012.

Det er derfor svært at se Åge Hareide kunne motivere et slukøret mandskab til at spille en bedøvende ligegyldig Europa League-kamp mod belgiske Union St. Gilloise, for Malmö har 0 point efter fire kampe og har ikke mere at spille for i gruppen, hvor Union St. Gilloise har 10 point, Braga 7 og Union Berlin 6. Grundet to nederlag til tyskerne er MFF uden chance for at blive andet end sidst i gruppen.

Belgierne spiller for gruppesejren, som er hjemme med tre point, og i den hjemlige liga skal Union på en overkommelig udekamp mod bundholdet Seraing i weekenden, så al fokus bør ligge på at få tre point i Sverige mod et såret dyr i form af hjemmeholdet, som nu har nul sejre, to uafgjorte og fem nederlag i oktober med målscoren 4-9 i alle turneringer.

Godkendt med over odds 2 på, at nedturen fortsætter for Malmö.

Spil Leanders Listige til odds 1,97* (spilbar til 1,87)


Leanders Langskud – tirsdag d. 25. oktober kl. 21:00

Dortmund – Manchester City: X’et til odds 4,50 ved Unibet*
Champions League, Gruppe G

Det er godt nok svært ikke at se begge hold leve aldeles udmærket med uafgjort her. Manchester City vinder gruppen med en pointdeler, og Dortmund går med 99% sandsynlighed videre i og med, at det eneste udfald, som vil sende Dortmund ud er FCK-sejr i Sevilla i runde 5 og efterfølgende FCK-sejr med MINDST fire overskydende i runde 6.

City har en udekamp i Leicester i weekenden at tænke på, hvor man stadig skal holde kløerne i Arsenal, der fortsat fører Premier League, og derfor kan det nemt tænkes, at Pep Guardiola nøjagtigt som i Parken mod FCK heller ikke kommer i stærkeste opstilling.

City spillede 0-0 i Porto under lignende omstændigheder i femte spillerunde af 20/21-gruppespillet, og hjemmebanefordelen ER markant i de europæiske klubturneringer. Dortmund har blot én hjemmekamp i Champions League de sidste fem sæsoner

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar