18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 4. Superliga-runde 13. – 14. august 2023

Benjamin Leander går efter guldet med fyrstelige odds TRETTEN i Leanders Langskud, mens der også jagtes målfest på Vestegnen og en aggressiv spansk kriger i Vejle – FC Midtjylland.

Foto: Claus Fisker / Scanpix

Leanders Lette – søndag d. 13. august kl. 16:00

Brøndby – Lyngby: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*
Superligaen, 4. spillerunde

Lyngby har overrasket artigt i de første tre spillerunder med sprudlende offensivt spil mod tre modstandere af forventet høj kvalitet i form af FCK, Viborg og FCM. Selvom holdets fire store chancer mod FCM alle blev skabt i overtal, ændrer det ikke på, at Lyngby på tre spillerunder har skabt lige så mange store chancer som man gjorde i sidste sæsons første ATTEN runder.

Man får næppe et bedre tidspunkt at møde Brøndby på end nu, for mørke skyer trækker op over Vestegnen med uro på direktionsgangene og ringe tiltro til det sportslige projekt. Defensiven virker stadig ikke synderlig afstemt, men offensivt skaber man stadig store chancer, senest med to af slagsen mod FCN, hvor Nicolai Vallys også udnyttede den ene af dem.

For Lyngby blir det første kamp uden Lucas Hey fra start efter midtstopperens skifte til FC Nordsjælland – der var en verden til forskel for de kongeblå med og uden den talentfulde midtstopper i bagkæden. Med Hey fra start i 21 kampe scorede man et pointsnit på 1,19 og 1,29 mål mod sig i snit, mens 11 kampe uden Hey gav sølle tre ud af 33 mulige point og 2,00 mål mod sig i snit. Det bliver spændende at se hvordan Lyngby får den kabale til at gå op.

Med Alfred Finnbogason og Frederik Gytkjær i skarp form, ligner det dog en soleklar begge hold scorer – nøjagtigt som det skete i sidste sæsons underholdende 3-3 møde på Brøndby Stadion.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 13. august kl. 14:00

Vejle – FC Midtjylland: Raul Albentosa (VB) får kort til odds 2,75 ved bet365*
Superligaen, 4. spillerunde

Selv for 1. divisions stærkeste hold lykkedes det Raul Albentosa at rive ELLEVE gule kort til sig i 29 starter. Mod Top6-holdene i 1. division hed facit otte advarsler i 18 kampe, og hidtil i Superligaen har spanieren fået gult kort i to ud af tre starter. I spanierens første halvsæson i Superligaen fik han to gule kort i tre kampe mod Top6-hold i form af AaB og Viborg som modstandere, og overfor vævre typer som Cho Gue-Sung og Aral Simsir kan spanieren nemt ventes at måtte trække i nødbremsen.

Nyoprykkede Simon Duerlund Rasmussen får lidt af en ilddåb på altid intense Vejle Stadion mod et presset FCM-hold, der har tabt tre kampe i træk for første gang i tre år og som utvivlsomt vil gøre alt for at lægge et tungt tryk på Vejle-defensiven. Duerlund dømte Vejle tre gange i sidste sæson og havde kort til Albentosa i en enkelt af dem.

Glimrende odds på sæsonens tredje advarsel til den spanske kriger.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – mandag d. 14. august kl. 19:00

Viborg – Hvidovre: Sergio Pereira Andrade (VFF) 1. målscorer i kampen til odds 13,00 ved bet365*
Superligaen, 4. spillerunde

Serginho fik Viborg-debut senest med en særdeles spændende debut, og selvom portugiseren ikke var nogen målræv i sin tidligere klubber Portimonense og Estoril, så sparker han glimrende til en bold, hvilket blev bevist i første kamp mod OB, hvor han nåede fem afslutninger på 66 minutters spilletid, her i blandt et skud, der prellede af på stolpen.

Portugiseren kan sparke med begge ben og er lynende driblestærk, hvilket bør give ham muligheden for at gøre ondt på HIF-defensiven og lidt tungere typer som Matti Olsen, Nicolai Geertsen og Daniel Stenderup.

Viborg vil naturligvis stadig sigte efter garderhøje Anosike Ementa, men han bør alt andet lige komme i menneskehænder hos de tre førnævnte spillere, og det efterlader rum til spillere som Ibrahim Said og Serginho. Sidstnævnte blev i sidste kamp skiftet ud til fordel for matchvinder Nigel Thomas efter halvanden halvleg, så derfor går vi efter guldet og vælger Serginho som 1. målscorer til odds 13 i stedet for “bare” at score i kampen til dog lige så mægtige odds 4,75.

Spil Leanders Langskud til odds 13,00* (spilbar til 8,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar