18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 31. Superligarunde 15. maj 2022

Der resterer blot tre timers Superligafodbold i sæsonen 2021/22, og meget kan blive sat på plads efter kampene søndag og mandag. Leanders Luringer er på banen med fiduser til kampene.


Leanders Lette – søndag d. 15. maj kl. 14:00

OB – Sønderjyske: OB vinder til odds 1,68 ved Nordicbet*
Superligaen, Nedrykningsspil

Sønderjyske er endegyldigt rykket ud af Superligaen efter 1-1 mod FCN i runde 30, og selvom det naturligvis kan hænde, at Henrik Hansens tropper spiller mere frigjort, så ændrer det ikke på, at det har været uhyre svært at se en positiv udvikling i spillet som det eksempelvis har været tilfældet hos bundholdskollegerne fra Vejle.

Derfor må OB også være et fornuftigt spil her, for pokalfinalen mod FCM er stadig knap to uger ude i fremtiden, og holdet er fortsat ét point efter Viborg i kampen om den syvendeplads, der giver et ekstra lod i bowlen om at komme i Europa. Samtidig er selvtilliden skyhøj på Fyn efter OTTE SL-kampe i træk uden nederlag – en stime, der ikke et set mage siden man i 2018 kørte ni kampe i streg uden nederlag i landets bedste række.

Selv med Kasper Larsen i karantæne skal OB være klare favoritter og mærkbart mere motiverede foran eget publikum til, at odds 1,68 næppe står ved kampstart.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,58)

Leanders Listige – søndag d. 15. maj kl. 14:00

FC Nordsjælland – Vejle: Vejle +0,5 (AH) til odds 1,94 ved bet365*
Superligaen, Nedrykningsspil

Tabene af Raul Albentosa og Abnor Mucolli på karantænekontoen er store for Vejle, men det ændrer ikke på, at motivationsforskellen skal være enorm i opgøret på Right To Dream Park. Hjemmeholdet skal vinde sine to resterende kampe og håbe på, at både Viborg og OB gør det samme, hvis man skal ende på 7. eller 8.pladsen i rækken, som skal op mod nummer 4 eller 5 fra mesterskabsspillet alt efter udfaldet af pokalfinalen.

Under Ivan Prelec har Vejle fået sat gedigen prop i defensiven, og selvom man ikke har været ret komfortable på kunstgræs i denne sæson med nederlag på 0-3 i Silkeborg og 1-3 i Farum, så var det før Ivan Prelec kom til, og holdets defensive færdigheder har forbedret sig så meget, at FCN ikke fortjener så markant et favoritprædikat i en tæt på betydningsløs kamp for værterne.

Vejle skal hente fire point på AGF i de sidste to runder for at redde sig, og selvom et point mod FCN kan vise sig ubrugeligt, mangler østjyderne også selv offensiv pondus nok til, at man bare kan tage det for givet, at de kan angribe sig til en sejr. Derfor må det bedste spil være Vejle til at få point til næsten dobbelt op i odds.

Spil Leanders Listige til odds 1,94* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 15. maj kl. 18:00

AaB – Brøndby: Louka Prip (AaB) scorer til odds 2,87 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

Man sidder med fornemmelsen af, at det primært skal komme fra Louka Prip, hvis AaB skal på tavlen mod Brøndby. Superligaens vicetopscorer er brandvarm og snitter tre afslutninger pr. kamp i snit dette forår og har hidtil scoret i alle tre indbyrdes opgør mod Brøndby denne sæson.

Gæsterne må igen rokere i midterforsvaret, denne gang med ny karantæne til anfører Andreas Maxsø, og uden forsvarskrumtappen i startopstillingen har Brøndby lukket mål ind i samtlige seks Superligakampe siden hjemkomsten i 2019.

Fint at få næsten tre gange indsatsen på sæsonens 15. SL-fuldtræffer fra en motiveret Prip, som kan ane ligatopscorer Helenius tre mål væk på førstepladsen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,87* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar