18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 30. Superligarunde 11. – 12. maj 2022

Der resterer blot fire og en halv times fodbold for Superligaklubberne i sæsonen. Leanders Luringer zoomer ind på 30. og tredjesidste runde i Superligaen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 11. maj kl. 18:00

Sønderjyske – FC Nordsjælland: Over 2,5 mål til odds 1,87 ved betfair*
Superligaen, Nedrykningsspil

Sønderjyskes sent indkasserede mål mod AGF betyder, at holdet nu skal lave maksimumpoint i sine sidste tre kampe og håbe på, at AGF taber samtlige af sine kampe. Det efterlader en naturlig desperation til kampen mod FC Nordsjælland, som også kun kan bruge tre point i jagten på både syvende- og ottendepladsen, hvor Viborg er seks point foran og med en klart bedre målscore.

Ottendepladsen kan komme i spil i tilfælde af OB-sejr i pokalfinalen samtidig med, at fynboerne bliver nummer syv i nedrykningsspillet, så her batter kun tre point for alvor for FCN.

Nok er alle tre indbyrdes opgør gået under 2,5 mål i denne sæson, men der har været præcis to mål i alle opgørene, og ved 1-1 her vil der med statsgaranti blive gået benhårdt efter sejren, ligesom et sønderjysk kollaps også kan åbne for storsejr til FCN.

Meget overraskende, hvis ikke kampforløbet slår over i det rene vilde vesten med mindst tre scoringer til følge.

Spil Leanders Lette til odds 1,87* (spilbar til 1,77)

Leanders Listige – onsdag d. 11. maj kl. 20:00

FC København – Silkeborg: Under 2,5 mål til odds 2,18 ved LeoVegas*
Superliga, Mesterskabsspil

FC København er pressede efter nyt pointtab mod Brøndby, og endnu et af slagsen mod Silkeborg kan spille guldfavoritrollen tilbage i hænderne på FC Midtjylland.

Derfor må man forvente et nervøst betonet opgør mod Superligaens darlings fra Silkeborg, der kommer til Parken med ukuelig selvtillid efter klubrekord-bedste seks Superliga-sejre på stribe.

Parkens tvivlsomme underlag gør næppe forestillingen til et offensivt festfyrværkeri, og i forvejen er de tre indbyrdes opgør endt 0-0, 0-0 og 3-1 til Silkeborg.

Kommer FC København først foran kan man roligt stole på, at københavnerne kommer til at stille sig dybt og forsvare føringen med næb og kløer, og eneste usikkerhedsmoment er, hvad der vil ske ved stillingen 1-1 15 minutter før tid, hvis det er scenariet.

Uanset hvad virker det mystisk, at over 2,5 udfaldet skal være relativt favorit til opgøret med tanke på, hvor svært FCK har haft ved at få hul på bylden rent offensivt de efterhånden sidste mange uger.

Spil Leanders Listige til odds 2,18* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – torsdag d. 12. maj kl. 20:30

OB – Viborg: X’et til odds 3,50 ved bet365*
Superligaen, Nedrykningsspil

Gruppefinale om sejren i nedrykningsspillet, hvor syvendepladsen skal i kamp mod nummer fire i mesterskabsspillet. Viborg fører med 37 point mod OBs 36 point, men fynboerne lever givetvis fornuftigt med uafgjort. De sidste to runder byder nemlig på hjemmekamp mod Sønderjyske og udekamp mod Vejle, som med største sandsynlighed er rykket ud til den tid, mens Viborg har et noget sværere program med AGF på hjemmebane og Sønderjyske på udebane.

Viborg er ramt af karantæner til profiler som Jeppe Grønning og Mads Lauritsen, så domkirkebyen vil helt sikkert gå defensivt til værks og forsøge at snige et point med hjem, mens OB har spillet voldsomt tætte kampe i hele 2022, hvor 10 ud af 12 kampe er endt enten uafgjort eller med enkeltmålssejr til et af holdene.

To ud af tre indbyrdes opgør er endt uden en vinder i sæsonen, og til odds 3,50 er det værd at gå efter en gentagelse.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar