18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 3. runde i Superligaen 6. – 7. august 2023

Leanders Luringer går på Superliga-fidusjagt i Lyngby – FCM, FCN – Brøndby og med et målscorertip i OB – Viborg

Foto: Lars Møller, Scanpix

Leanders Lette – søndag d. 6. august kl. 14:00

Lyngby – FC Midtjylland: Lyngby +0,5 (AH) til odds 1,87 ved bet365*
Danmark, Superligaen

FC Midtjylland var involveret i 120 minutters komplet unødigt drama i Luxembourg torsdag aften, hvor et stærkt mandskab med nærmest lutter stamspillere tabte 0-2 i ordinær tid til upåagtede Progres Nidderkuer og først i den forlængede spilletid fik afværget det, som kunne ende med at have været et af de mest skammelige danske nederlag i Europa i nyere tid.

Profiler som Kristoffer Olsson, Dalsgaard, Ingason, Cho Gue-Sung og Aral Simsir spillede alle mellem 90 og 120 minutter i kampen, og med Gustav Isaksen meldt på vej til Lazio, kan FCM sagtens få gedigne problemer på Lyngby Stadion blot 64 timer efter man gik fra banen i Differdange. Sidste sæson tabte Ulvene 1-2 og spillede 3-3 i sidste sæson.

Lyngby kan også mangle en vigtig profil med forsvarskometen Lucas Hey meldt på vej til rivalerne fra FCN, men de kongeblå har indledt sæsonen skarpt og skabt næstflest store chancer af alle 12 hold de første to runder.

Langt tættere kamp i vente end oddsene antyder her med FCMs problematiske optakt in mente.

Spil Leanders Lette til odds 1,87* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 6. august kl. 18:00

FC Nordsjælland – Brøndby: Over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 2,05 ved bet365*
Danmark, Superligaen

Brøndby og FC Nordsjælland fordelte 16 mål mellem sig sidste sæson fordelt på målscoren 8-8, og i samtlige kampe endte det med mindst tre scoringer og mål fra begge mandskaber.

Selvom der er usikkerhed om Ernest Nuamahs deltagelse i forhold til den ghanesiske guldfugls potentielle skifte til udlandet, er det voldsomt svært at se et anderledes kampforløb søndag aften. FCN gav store chancer væk mod AGF og var presset godt og grundigt tilbage, mens man til gengæld mod Viborg selv orkestrerede sæsonhøjeste fire store chancer på eget græs.

Brøndby ser defensivt sårbare ud og blev konstant fanget i ubalance mod OB, som kørte voldsomme OTTE omstillinger mod Jesper Sørensens hold. Det er svært at se gæsterne gribe i den værktøjskasse, man eksempelvis så mod FC København i Parken med et voldsomt lavtstående hold, og vi skal omvendt tilbage til efteråret 2014 for at finde seneste kamp uden scoring fra Brøndby i Farum – en voldsom stime på 15 kampe i streg med blå/gul scoring på udebane mod FCN.

Fin betaling at få over dobbelt op på begge hold scorer og mindst tre mål i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – mandag d. 7. august kl. 19:00

OB – Viborg: Charly Hornemann (OB) scorer til odds 3,20 ved bet365*
Danmark, Superligaen

Både Viborg og OBs kampe har været voldsomt åbne indtil videre, og det er svært at se mandagskampen blive andet end underholdende. De grønklædte har givet seks store chancer væk mod FCN og Lyngby i de første to runder og har tilmed lukket mål ind på de fire, og man sidder lidt med fornemmelsen af, at rigtig meget afhænger af individuel klasse fra Ibrahim Said hos gæsterne.

OB har til gengæld fået mange offensive strenge at spille på – en af dem unge Charly Nouck Hornemann, som topper OBs afslutnings-statistik med seks af slagsen indtil videre, alle leveret i straffesparksfeltet. Selvom kun et enkelt af skuddene er ramt indenfor stolperne, har Nouck Hornemann været en konstant trussel i boksen med hele 15 sekvenser, hvor han har driblet eller modtaget bolden i modstandernes straffesparksfelt.

Så sent som for en måned siden scorede Nouck Hornemann to gange på tre afslutninger mod netop Viborg i en træningskamp, og prisen er for god til ikke at gå efter en gentagelse.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar