18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 29. Superligarunde 8. – 9. maj 2022

Guldduellen skriver endnu et kapitel, mens BEGGE nedrykkere med 99% sikkerhed kan være fundet tre runder før tid. Det skorter ikke på hverken drama eller fiduser i denne uges udgave af Leanders Superliga-luringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 8. maj kl. 14:00

FC Nordsjælland – OB : Over 1,5 mål og dobbeltchance 1-2 til odds 1,56 ved Mr. Green*
Superligaen, Nedrykningsspil

Spillet er et Bet Builder væddemål hos Mr. Green, hvor der skal vælges total antal mål over 1,5 og dobbeltchance 1-2 for at få kombineret 1,56.

I væddemålet her skal vi altså bruge en vinder af kampen og mindst to scoringer. Det er nemlig svært at se uafgjort være specielt brugbart for nogle af holdene – især for FC Nordsjælland, der effektivt har ni point ned til Vejle med 12 point at spille om og seks point op til Viborg med en noget dårligere målscore.

OB har kun et point op til Viborg, men de grønblusede er klare favoritter mod Vejle, og derfor vil pointtab mod FCN også risikere at bringe OB 3-4 point efter Viborg i tabellen.

Det er aldrig endt med under 1,5 mål i Flemming Pedersens 10 indbyrdes opgør mod OB mellem 2019 og 2022, og de fire seneste Superligakampe er alle endt med en vinder og mindst to scoringer. Vi går efter en gentagelse søndag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,56* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 8. maj kl. 16:00

Brøndby – FC København: Brøndby scorer ikke til odds 2,50 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

Brøndby har blot scoret ÉN gang i åbent spil i mageløse 696 minutter – næsten 12 timers Superligafodbold, og anfører Andreas Maxsø er karantæneramt her i forhold til at give Brøndby eventuel offensiv potens på dødboldene.

Derfor virker det voldsomt, at man får odds 2,50 på, at FC København endnu engang holder modstanderne fra scoring, også selvom unge Mathias Kvistgaarden har leveret et flot forår for Brøndby under svære omstændigheder.

Kan københavnerne undgå at begå straffespark og samtidig afvise indlæg ved Vavro og Boilesen/Khocholava, så bør FCK være kommet et langt stykke af vejen mod at holde sæsonens 19. Clean Sheet i 29 forsøg.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – mandag d. 9. maj kl. 19:00

Viborg – Vejle: Der scores i tillægstiden af 2. halvleg til odds 5,00 ved bet25*
Superligaen, Nedrykningsspil

Det har ikke skortet på drama i Vejles kampe i nedrykningsspillet, hvor der er scoret i tillægstiden af 2. halvleg i to ud af tre kampe, mens Sander Svendsen scorede sejrsmålet i OB-Vejle i 89:30.

Vejlenserne kan risikere at stå med ni point op til AGF i tilfælde af, at århusianerne slår Sønderjyske og FCN samtidig får point mod OB, men uanset udfaldene i de to opgør hjælper uafgjort Vejle utrolig lidt, og derfor må man antage, at Ivan Prelec har den offensiv game plan klar mod Viborg.

Hjemmeholdet har ikke vundet tre kampe på stribe og kan heller ikke stille sig tilfredse med remis her, hvis man vil fastholde status som favorit til syvendepladsen. I de sidste tre runder venter to udekampe mod OB og Sønderjyske samt en hjemmekamp mod AGF, så der skal tre point på kontoen her for Jacob Friis’ tropper, som oven i købet kan have interesse i at jagte mål med tanke på, at man er et mål dårligere end OB på målforskel lige nu.

Senest de to hold mødtes udlignede Viborg i det ottende tillægsminut, så der skal være fin værdi i, at et af holdene satser hele butikken til sidst og sørger for scoring efter 90:00.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar