18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 28. Superligarunde 1. – 2. maj 2022

Drama i både top og bund venter i Superligaens femtesidste spillerunde, og Leanders Luringer har da også blikket rettet mod både mesterskabs- og nedrykningsspil.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 2. maj kl. 19:00

Silkeborg – AaB: Begge hold scorer til odds 1,62 ved Nordicbet*
Superligaen, Mesterskabsspil

Holdene mødtes også i 27. runde for blot en uge siden, og her skulle der blot gå otte minutter før “begge hold scorer”-spillet var i boks.

I forhold til det opgør må AaB se bort fra en karantæneramt Jakob Ahlmann på venstre back, og selvom Gudmundur Thorarinsson ser spændende ud, er islændingen også rusten efter en lang periode uden spilletid.

Det endte fuldkommen mirakuløst uden scoringer sidst de to hold mødtes i Silkeborg, men dengang var Nicklas Helenius ikke kampklar endnu, og i samspil med Nikolaj Vallys og Sebastian Jørgensen bør Silkeborg-scoring være ekstremt sandsynlig. Omvendt ligner AaB et hold, som stiller offensivt op til kampen her, så enten Louka Prip, Iver Fossum, Lucas Andersen, Kasper Kusk eller Milan Makaric skal også være solide bud på en nordjysk målscorer.

Logik for burhøns, at begge hold kommer på tavlen her.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – søndag d. 1. maj kl. 14:00

Vejle – Sønderjyske: Over 4,5 kort i kampen til odds 1,98 ved LeoVegas*
Superligaen, Nedrykningsspil

Selvom det kun blev til fire gule kort i det omvendte opgør, bør temperamenterne komme i kog i Nørreskoven, hvor Vejle naturligvis er favoritter mod Sønderjyske, men hvor hjemmeholdet fortsat har så voldsomt svært ved at skabe store chancer, at man ikke skal regne med komfortabel sejr her.

Dommer Aydin Uslu mindst fem kort i to af de fire opgør i sæsonen han har dømt med bund6-holdene, og selvom vi skal tilbage til FCK-Vejle i slut-oktober for at finde hans sidste kamp med mindst fem kort i, må frustrationerne ventes at koge over i en af lejrene uanset kampudfaldet.

Fin betaling på overkommelige fem kort i kampen

Spil Leanders Listige til odds 1,98 (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 1. maj kl. 18:00

FC Midtjylland – FC København: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,88 ved LeoVegas*
Superligaen, Mesterskabsspil

Tre første halvlege mellem de to kombattanter har indtil videre givet nul mål og nul store chancer i sæsonen indtil videre, og med tanke på vigtigheden af opgøret i Herning er det voldsomt svært at se FCM eller FCK komme ultraoffensivt ud.

Midtjydernes brasilianske es, Evander, missede pokalkampen mod Vejle pga. skade, mens FCK givetvis kommer til Herning med øje for at få 0-0 med hjem til Parken og holde afstanden på tre point og en +10 målscore ned til Ulvene fra Heden. Samtidig skabte FCK nul og niks mod Randers senest og vil givetvis også blive mødt af et pænt pres fra FCM-spillerne rent taktisk.

Næsten tre gange pengene for 0-0 ved pausen ser alt, alt for højt ud i en afventende affære

Spil Leanders Langskud til odds 2,88* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar