18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 27. Superliga-runde 22. – 24. april 2022

Det spidser til i Superligaen, hvor Sønderjyske og Vejle åbner runden med en absolut must-win kamp, mens også medaljekampen og kampen om fjerdepladsen er vidt åben. Leanders Luringer går på jagt både i top og bund.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 24. april kl. 16:00

FC København – Randers: FC København til odds 1,55 ved Nordicbet*
Superligaen, Mesterskabsspil

Det er ikke ved mange lejligheder, at Randers har set overmatchede ud i denne sæson, men de to foregående indbyrdes møder er endt med 0-5 tilsammen mod FC København både på måltavlen og i antallet af store chancer skabt.

Kronjyderne har med nederlaget til Silkeborg tirsdag aften tabt tre kampe på stribe, og Thomas Thomasbergs tropper er klart dårligst i det indbyrdes top6-regnskab, hvor det blot er blevet til ni mulige point ud af 42 mulige.

Randrusianerne mangler offensiv bredde, og både Stephen Odey og Vito Mistrati må formodes at blive holdt i kort snor af københavnernes defensiv uanset om det bliver med eller uden den bænkede anfører Nicolai Boilesen.

FC København har vundet med Clean Sheet fem gange i træk i Parken og ligner ikke et hold, der har tænkt sig at træde på hverken bremse eller kobling. Stadig en snert af værdi i, at de fortsætter dominansen mod Randers, som er slået otte af de sidste 10 gange i Parken i Superliga-regi.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – søndag d. 24. april kl. 14:00

FC Nordsjælland – Viborg: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,02 ved LeoVegas*
Superligaen, Nedrykningsspil

Det er svært at finde store argumenter for, at over 2,5-udfaldet skal være favorit, når Viborg drager til Right To Dream Park i jagten på den 15. kamp i træk mod et bund6-hold uden nederlag. Jacob Friis’ tropper har gjort det aldeles glimrende selv efter salget af topscorer Sebastian Grønning, men mængden af store chancer skabt er faldet noget. Fem af syv kampe i nedrykningsspillet er endt med nul store chancer, og nu skal man op mod et FCN-hold, som for første gang siden runde 2 og 3 har holdt nullet to kampe i træk.

Det er tydeligt, at Andreas Hansen i målet har givet FCN en anden defensiv sikkerhed, og store-chancer-statistikken i de sidste fire kampe hedder 0-0 mod Vejle, 1-0 mod AGF, 0-0 igen mod Vejle og 1-1 mod Sønderjyske.

Viborg er svækket af skade til kreative Justin Lonwijk, mens FCN på samme konto må undvære assist-konge Lasso Coulibaly.

Fin værdi i maksimalt to fuldtræffere her.

Spil Leanders Listige til odds 2,02* (spilbar til 1,93)

Leanders Langskud – fredag d. 22. april kl. 19:00

Sønderjyske – Vejle: Over 5,5 kort i kampen til odds 2,70 ved LeoVegas*
Superligaen, Nedrykningsspil

Det skorter sjældent på intensitet og drama på det intime stadion i Haderslev, og der bør også være garanti for fight og dueller fredag aften, når Sønderjyske og Vejle jagter livsnødvendige point i bunden af rækken.

De to bundpropper kan ganske enkelt ikke bruge uafgjort til noget, og det bør også vise sig i mængden af tacklinger og dueller, hvor selv ikke joviale og dygtige Mikkel Redder undgår at komme i lommen.

Selvom den smilende nordjyde har et af dommerstandens lavere kortsnit, langede han immervæk ni advarsler ud i Randers mod AaB, ligesom han havde seks gule kort i FC Midtjylland – Vejle, og i sidste sæson dømte han netop de to kombattanter md hinande i Vejle med seks gule kort til følge.

Med mængden af temperament på banen fredag aften, skal der være fine chancer for en kaskade af kort, heriblandt også risikoen for rødt kort, der tæller dobbelt i regnskabet, mens der er jackpot ved gult/kort kort, som tæller for tre.

Spil Leanders Langskud til odds 2,70* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Skriv et svar