18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 24. Superliga-runde 10. og 11. april 2022

Guldbrag i Parken, gentagelses-show i Silkeborg og genopstået Vejle-defensiv er på menuen til Leanders Luringer version Superliga denne weekend.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 10. april kl. 16:00

Silkeborg – Brøndby: Under 2,5 mål til odds 1,86 ved Nordicbet*
Superligaen, Mesterskabsspil

Silkeborgs hjemmekampe mod de tre tophold fra FCK, FCM og Brøndby har været temmelig ens; 0-0 efter 85 minutter i alle tre kampe, hvor FCM og Brøndby så har slået til i de døende minutter. Det er svært at se andre kampforløb end de tre ovenstående kampforløb, især fordi Brøndby ser tandløse ud offensivt og senest skabte 21 afslutninger mod Randers uden for alvor at true det kronjyske mål. Silkeborg scorede godt nok to gange mod FC Midtjylland på naturgræs, men holdet har stadig haft svært ved at skabe store chancer mod top6-holdene i denne sæson.

Gå derfor efter maksimalt to scoringer til klart godkendt odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,86* (spilbar til 1,74)

Leanders Listige – søndag d. 10. april kl. 18:00

FC København – FC Midtjylland: FC Midtjylland får flest hjørnespark til odds 2,55 ved Mr. Green*
Superligaen, Mesterskabsspil

FC København bør leve fint med uafgjort i guldkampen, hvilket alt andet lige bør tale ind i narrativet om, at FCM kommer mest på bolden i Parken. FCK har tabt boldbesiddelsen hver eneste kamp i foråret indtil videre, og man gav otte hjørnespark væk mod AaB alene i første halvleg. FCK har givet 42 hjørnespark væk i forårets første seks kampe kontra 3,8 hjørnespark i snit i efteråret.

Midtjyderne kommer givetvis med fyrværkeri på kanterne i form af Anders Dreyer og Edward Chilufya, så her bør midtjyderne være favoritter til at få flest hjørne i Parken

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – mandag d. 11. april kl. 19:00

Vejle – Viborg: Vejle holder rent bur til odds 4,10 ved Mr. Green*
Superligaen, Kvalifikationsspil

Vejle er blevet svære at score mod! For tredje gang i fire kampe tillod man hverken mål eller store chancer mod sig, da det blev 0-0 mod AGF på udebane i sidste runde, og i Denis Kolinger og Raul Albentosa har østjyderne fået et centerforsvar, som i den grad holder Superliga-klasse.

Viborg har derimod set offensivt svagere ud siden salget af topscorer Sebastian Grønning, og denne gang er offensiv-ekvilibristen Tobias Bech ude med karantæne. Nok vandt man med 2-0 på hjemmebane over netop Vejle og skabte trods alt to store chancer i opgøret dér, men Vejle viser tænder på eget græs og kan få point på hjemmebane for sjette kamp i træk – en præstation, der ikke er set siden 1998.

Gå efter flotte odds 4,10 på Clean Sheet til værterne.

Spil Leanders Langskud til odds 4,10* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Læs også:

Skriv et svar