18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 20. spillerunde

Det spidser til i både bund og top, hvor spændingen er maksimal om både guld, medaljer og nedrykning. Benjamin Leander ramte en målscorer til odds 4,00 i sidste runde og sigter efter en gentagelse i guldkampen mellem FCM og FCK fredag

FCKs Elias Achouri blev matchvinder sent i kampen mod OB. Foto: IMAGO / Tobias Jørgensen


Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Tobias Jørgensen

Leanders Lette – søndag d. 3. marts kl. 14:00

Viborg – Randers: Randers +0,5 (AH) til odds 1,55 ved bet365*
Superligaen, 20. runde

Viborg gav 19 store chancer væk på mindst 0,30 Expected Goals i sidste sæson, men den defensive stabilitet er forsvundet som dug for solen, og i weekendens 2-2’er mod Hvidovre gav man stor chance nummer 28 og 29 væk.

Derfor er det kun ret og rimeligt, at Randers holdes som et minimalt bedre hold end viborgenserne for nuværende, men spørgsmålet er, om prisen ikke skal endnu lavere ned på kronjyderne.

Nok har man Wessel Dammers ude med karantæne igen, men Hugo Andersson har gjort det glimrende som vikar i forsvaret, og Viborg famler stadig efter formlen defensivt, hvor man så meget lidt imponerende ud mod bundproppen fra Hvidovre i 19. runde.

Det er svært at se Randers gå målløse fra banen, og så skal der pludselig noget ekstraordinært til, hvis Viborg skal løbe med sejren. Godkendte 1,55 på point til Rasmus Bertelsens tropper.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 3. marts kl. 16:00

Brøndby – Vejle: Brøndby vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,00 ved bet365*
Superligaen, 20. runde

Brøndby giver færrest store chancer væk af alle mandskaber med blot 14 store muligheder mod sig på 19 runder, og seks af de store chancer blev sågar givet væk de første seks runder. Selv med Frederik Alves Ibsen ude ligner Brøndby et bundsolidt mandskab, og hverken OB eller FC Midtjylland er kommet på tavlen mod de blå/gule i de første to runder.

Man møder et Vejle-hold, som skaber næstfærrest store chancer af alle hold (12) kun undergået af Hvidovre (10), men German Onugkha og Dimitrios Emmanouilidis ser skarpe ud i front, og vejlenserne har som bekendt ikke tabt en eneste af de første 19 kampe med mere end et mål. Det blev 0-1 i Nørreskoven i det omvendte opgør, men VB’erne brændte straffe i 97. minut og kan sagtens spille op til dans på Vestegnen søndag eftermiddag.

Brøndby er dog stadig klare favoritter, men det giver god mening at spille på cruise control-sejr til Jesper Sørensens tropper mod de kompakte vejlensere.

Med 55,5% af indsatserne på handicap -1 X til 3,60 og de resterende 44,5% af indsatserne på handicap -2 X til 4,50, opnår man effektivt præcis dobbelt op på det kombinerede udfald.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – fredag d. 1. marts kl. 19:00

FC Midtjylland – FC København: Elias Achouri (FCK) scorer til odds 4,00 ved bet365*
Superligaen, 20. runde

Nok var Elias Achouris scoring mod FCN ikke en kandidat til årets mål, men tuneseren kommer frem til både mange og gode chancer for FCK. Scoringen mod FCN i mandagskampen var Achouris syvende store chance i sæsonen, og kun klubkammeraten Mohammed Elyounoussi samt Brøndbys Mathias Kvistgaarden har lige så mange store chancer skabt i sæsonen, mens endnu en FCK’er, Orri Oskarsson, topper listen med otte store chancer på mindst 0,30 xG.

FCK er favoritter i Herning for første gang i fem år, men med Sverri Ingason og Paulinho ude med karantæne og Kristoffer Olsson ulykkeligt sygemeldt, giver det også fin mening. FCK’erne fremstår voldsomt stærke offensivt og har med længder skabt flest store chancer af alle hold med 35 af slagsen, hvor Brøndby følger trop helt nede på 27 af slagsen. FCM giver flest store chancer væk af alle top6-holdene, og Achouri bør få god plads til at boltre sig på venstrekanten, nøjagtigt som Mikael Andersson gjorde det for AGF i søndagskampen med seks afslutninger til følge.

Gå efter sæsonens femte scoring fra Achouri til fin betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar