18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 20. runde i Superligaen

Der er spænding i stort set hele rækken, og efter 20. spillerunde kan der være sket afgørende ting i jagten på top6 og i medaljestriden. Benjamin Leander deler her sine tre bedste spil til weekendens Superliga.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 4 marts kl. 18:00

FC Midtjylland – Viborg: Under 3,0 mål (Asian) til odds 1,60 ved LeoVegas*
Danmark, Superliga

Det er kun de to agterlanterner fra Vejle og Sønderjyske, der har skabt færre store chancer end FC Midtjyllands undervældende 18 af slagsen, og pilen peger i den grad nedad for Ulvene, som ser rådvilde ud på banens sidste tredjedel for tiden.

Viborg ligner omvendt også et hold på jagt efter en ny identitet efter salget af Sebastian Grønning til koreansk fodbold, og domkirkebyen står noteret for et rundt nul ud for store skabte chancer i de to første runder mod FCK og Randers FC i to kampe, der begge endte med maksimalt to mål. Det omvendte opgør i Viborg var også en målfattig affære, hvor der skulle et langskudsdrøn fra Evander til at åbne Viborgs defensiv, som i øvrigt bliver markant forstærket af at få Lars Kramer retur fra straffeboksen.

Der er dømt lokalderby og masser af fight på et tætpakket MCH Arena, hvor mængden af frispark sagtens kan hæmme mængden af chancer skabt i kampen. Det er svært at se hvilke ciffertips, der skulle sørge for, at væddemålet her bliver helt tabt, for der skal vi op på hele fire scoringer i kampen, mens der er gevinst ved 0, 1 eller 2 scoringer. Ender det med 2-1 eller 3-0 til et af holdene, kommer indsatsen retur.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – fredag d. 4. marts kl. 20:00

FC København – Randers: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,07 ved Nordicbet*
Danmark, Superliga

FC København har set voldsomt sikre ud med ankomsten af Denis Vavro i det centrale forsvar, og hverken OB eller Viborg har skabt nævneværdige chancer mod guldfavoritternes defensiv, som blot seks gange i sæsonen har givet en stor chance på 0,30 Expected Goals eller mere væk.

Nu får man besøg af et Randers-hold, som skal klare sig uden sin suverænt vigtigste bolddistributør i karantæneramte Lasse Berg Johnsen, og spørgsmålet er hvordan Randers udfylder det hul.

Samtidig har københavnerne trods alt skulle bruge hjælp fra to frisparksmål for at komme foran i de to 2-0 sejre mod OB og Viborg, og netop 2-0 kunne sagtens være sandsynlige sejrscifre her i en kamp, hvor randrusianerne dog ikke lægger sig ned frivilligt og også kommer fra to kampe mod Viborg og FC Nordsjælland, hvor man ikke har givet store chancer væk.

Gå derfor efter en målfattig affære i Parken fredag aften.

Spil Leanders Listige til odds 2,07* (spilbar til 1,97)

Leanders Langskud – søndag d. 6. marts kl. 16:00

AaB – Vejle: Iver Fossum (AaB) scorer til odds 3,25 ved LeoVegas*
Danmark, Superliga

Med tanke på, at AaB er omkring 1,55 favoritter til opgøret, virker det decideret voldsomt at give odds 3,25 på deres største trussel i straffesparksfeltet. Fossum har 20 ud af 29 afslutninger inde i feltet mod Louka Prips 19 ud af i alt 41 afslutninger, og nordmanden må stadig forventes at være førstevalg fra 11-meter pletten med tanke på, at han har scoret AaBernes enlige straffe ude mod FC Nordsjælland.

Vejle har lukket mindst TRE mål ind i syv ud af ni udekampe og gav stadig tre store chancer på mindst 0,30 Expected Goals væk mod AGF i en værre slåskamp på et dårligt underlag, og deres begrænsninger bør påny vise sig, når et perfekt græstæppe i Aalborg venter.

Nydeligt odds på Fossum i målscorerens rolle.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Der er flere spilforslag fra Leander i SpilXpoden, der er aktiv lige nu

Skriv et svar