18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 2. Superligarunde 29. – 30. juli 2023

Benjamin Leander er klar med Luringer til anden Superliga-runde, hvor der bla. er optimisme at finde hos Hvidovres oprykkere, en underholdende affære på Vestegnen og en kontrolleret indsats fra guldfavoritterne.

Leanders Lette – søndag d. 30. juli kl. 18:00

Brøndby – OB: Begge hold scorer til odds 1,57 ved bet365*
Danmark, Superligaen. 2. runde

OB så spændende og offensive ud i premiererunden, hvor front firkløveret med Franco Tongya, Rami Al-Haij, Charlie Nouck og Mohamed Turay leverede en opløftende indsats.

Derfor er fynboerne langt fra chanceløse på Vestegnen søndag aften, hvor Brøndby tager imod. Selvom Thomas Mikkelsen stod en brandkamp i Silkeborg i premiererunden, så BIF-defensiven rystende vakkelvorn ud med 21 tilladte afslutninger mod sig og 10 af dem indenfor rammen.

Siden Andreas Alm kom til Odense, er opgørene mod Brøndby endt 1-1, 2-2, 1-2, 0-2 og 1-1, altså fire ud af fem opgør med begge hold på tavlen.

Underholdende kamp i vente og svært at se andet end begge hold på tavlen som spillet var i første runde.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 30. juli kl. 16:00

Randers – Hvidovre: Hvidovre +0,5 (AH) til odds 2,10 ved bet365*
Danmark, Superligaen. 2. runde

Hvidovre leverede en overordnet fornuftig indsats på et tæt på udsolgt MCH Arena, hvor man tabte 0-1 og endda burde have fået muligheden for udligning på straffespark sidst i kampen.

Nu skal man til en langt mindre intimiderende udebane i Randers, hvor Per Frandsen og co. utvivlsomt har sat kryds ud for opgøret i forhold til at få point i et svært åbningsprogram, som de næste tre runder byder på hjemmekampe mod AGF og FCK samt en udekamp i Viborg.

Randers så uimponerende ud mod OB i åbningsrunden, hvor man alt, alt for ofte forfaldt til kønsløse afslutninger udenfor feltet og tydeligvis manglede Lasse Berg Johnsens ro på bolden. Nordmanden blev solgt til Malmø tidligere i juli, og hans erstatning er endnu ikke fundet eksternt.

Kan Hvidovre holde styr på Stephen Odey i front for Randers, er det svært at se holdet stå med store udfordringer i forhold til at stå imod Randers-offensiven, og derfor skal der være pæn værdi i at gå efter det første Hvidovre-point i Superligaen siden juni 1997.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – lørdag d. 29. juli kl. 16:00

Vejle – FC København: FCK vinder og holder nullet til odds 2,75 ved bet365*
Danmark, Superligaen. 2. runde

FC København vandt 2-0 på Island i midtugen som forudsagt i Leanders Luringer, og nu venter en formalitet af et returopgør inden man står overfor ægte vanskelig modstand i form af tjekkiske Sparta Prag.

Forinden skal man dog tjene til dagen og vejen i Superligaen, hvor en tur til Vejle ikke bør give københavnerne nævneværdige problemer. Vejlenserne stod for den klart mest slatne offensive præstation i premiererunden, hvor man absolut intet skabte mod AGF hverken før eller efter udvisningen til unge Tobias Lauritsen efter en times spil.

I pokalturneringen vandt FCK 2-0 hjemme og spillede 0-0 ude i to kampe, hvor Vejle heller ikke skabte noget, der for alvor mindede om en stor chance, og derfor skal kampens bedste væddemål være FCK-sejr med rent bur, som betaler flot sammenlignet med mere beskedne 1,60-1,65 for almindelig sejr.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar