18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 2. runde i Superligaen 24. – 25. juli 2022

Benjamin Leander leder efter værdi i Superliga-kampene Randers – OB, AaB – FC København og mandagskampen mellem Horsens og Lyngby denne runde.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 25. juli kl. 19:00

Horsens – Lyngby: Under 3,5 kort til odds 2,02 ved Mr. Green*
Superligaen, 2. runde

Det var småt med deciderede grove frispark i Horsens’ dueller med Lyngby i 1. division i sidste sæson, hvor fire indbyrdes kampe resulterede i blot 13 advarsler, hvor hele seks af dem faldt i første opgør ledet af en meget lidt overbevisende Mostafa Seyfi.

Mandag er det bundrutinerede Michael Tykgaard, der dømmer sin Superligakamp nummer 218, og i otte af 11 kampe gik Tykgaard under linjen på 3,5 kort. Blandt kampene med mange kort var derby mellem BIF og FCK samt AaB mod FCK, mens et fysisk betonet opgør mellem Viborg og AGF udgjorde det sidste stik på den konto.

Kulissen i Horsens bliver givetvis jævnt sommerferiepræget, så i en lavintens affære går vi efter maksimalt tre kort fra Tykgaards side

Spil Leanders Lette til odds 2,02* (spilbar til 1,88)

Leanders Listige – søndag d. 24. juli kl. 14:00

Randers – OB: Randers vinder til odds 2,10 ved LeoVegas*
Superligaen, 2. runde

OB har bekræftet, at hverken Issam Jebali, Emmanuel Sabbi eller Mihajlo Ivancevic er klar før om flere uger, og det er en voldsom bet for fynboerne både i forreste og bagerste geled.

I forvejen er man oppe på otte år uden en Superliga-sejr i Randers, som modsat OB leverede en fin premierekamp og var oversiden af overliggeren fra at hente tre point mod FC Midtjyllands sølvvindere.

Hvis Stephen Odey har sigtekornet indstillet rigtigt, bør der også være gode chancer for, at Randers kan nappe alle tre point her.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – søndag d. 24. juli kl. 18:00

AaB – FC København: Kristoffer Pallesen (AaB) får kort til 6,00 ved bet365*
Superligaen, 2. runde

Voldsom pris på kort til Kristoffer Pallesen, som på trods af et roligt gemyt alligevel tilranede sig et gult kort i syv ud af 20 kampe mod top6-holdene i sidste sæson, heriblandt BEGGE hjemmekampe mod FC København.

Søndagens dommer Morten Krogh gav også Pallesen kort i begge opgør han dømte AaB i, og det er næppe naivt at tro, at FCK-cheftræner Jess Thorup har ordineret fart over kanterne med tanke på, hvor sløj en indsats mestrene lagde for dagen mod Horsens i debuten.

Alt, alt for høje odds på en af de mere logiske valg i en kamp, hvor Krogh bør skulle i sidelommen 3-4 gange.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar