18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 19. Superligarunde 25. – 28. februar

Seks jævne kampe udgør programmet for 19. Superligarunde. SpilXpertens Benjamin Leander finder værdi i Vejle – AGF, AaB – Silkeborg og Brøndby – Sønderjyske.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 27. februar kl. 14:00

AaB – Silkeborg: Under 2,5 mål til odds 2,00 ved bet365*
Danmark, Superliga

0-0 i det omvendte opgør endte det, men det kunne lige så godt være endt 3-3. Spørgsmålet er dog, om ikke AaB følger en del af game planen som mod FC Midtjylland, hvor nordjyderne overlod bolden til hjemmeholdet i store dele af kampen og var komfortable med det.

Silkeborg har scoret 21 af deres 29 mål fordelt på fem kampe mod Viborg, FCN, Sønderjyske og Vejle, mens fire af de seks kampe mod de øvrige top6-hold er endt med maksimalt to mål. I en kamp med stor krydsfare er dobbelt op på under 2,5 mål absolut godtaget.

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,87)

Leanders Listige – fredag d. 25. februar kl. 19:00

Vejle – AGF: Patrick Mortensen (AGF) scorer i kampen til odds 2,17 ved bet365*
Danmark, Superliga

Der meldes om usle baneforhold i Vejle, så der kommer givetvis mange indlæg ind mod en af Superligaens mere kompetente headere i Patrick Mortensen.

AGF-spydspidsen tager også straffespark for fredagens gæster, som får massiv opbakning af tusindvis af tilrejsende fans fra det århusianske.

Vejle gav tonsvis af store chancer væk mod Silkeborg og kan ikke bruge uafgjort til ret meget her, hvorfor AGF må anses som temmelig sikre for at komme på tavlen. Pænt over dobbelt op på deres suveræne farligste mand ser saftigt ud.

Spil Leanders Listige til odds 2,17* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – mandag d. 28. februar kl. 19:00

Brøndby – Sønderjyske: Brøndby vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Danmark, Superliga

Brøndby er hermetisk lukkede bag til og har blot givet én stor chance på mere end 0,30 Expected Goals væk de sidste ni kampe, og det til en FCK-angriber, som nu spiller i Bundesligaen.

Sønderjyske var sprudlende det første kvarter mod AGF, men satte en 2-0 føring over styr til et 2-3 nederlag og vil næppe få den luksus på et fyldigt besat Brøndby Stadion, hvor værterne kommer med en stensikker 2-0 sejr over FCN fra premiererunden, som viste, at tabet af Mikael Uhre trods alt ikke er værre, end at Marko Divkovic, Carl Bjørk og Anis Ben Slimane alle ligner habile trusler i offensiven.

Brøndby ligner et hold, som kommer til at hente mange kontrollerede sejre i sæsonen, så derfor skal 1-0 eller 2-0 være logik for perlehøns her.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Hvis du ønsker flere spilforslag fra Leander, så er han klar med tre styks i SpilXpoden

Skriv et svar