18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 19. Superliga-runde

Adskillige prestigefyldte opgør fylder runde 19, og Benjamin Leander er som altid klar med spiltips til tre af de seks opgør.


Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Dejan Obretkovic

Leanders Lette – fredag d. 23. februar kl. 19:00

Randers – Lyngby: Lyngby +0,5 (AH) til odds 1,87 ved bet365*
Superligaen, 19. runde

Hvis to hold i Superligaen vurderes eksakt lige gode, giver hjemmeholdet omkring odds 2,30-2,40 modsvarende de godt 42% hjemmesejre, der har været i Superligaen rent historisk.

Det er voldsomt svært at skille Randers og Lyngby ad, og derfor er det logik for burhøns, at 1,87 på Lyngby-point i det kronjyske er velbetalt.

Nok tabte Magne Hoseth sin Superliga-debut med 2-3 til FC Nordsjælland, men spillet undervejs var opløftende, og defensiven gav ingen store chancer over 0,30 xG væk. Desuden var man uden sin sygdomsramte talisman Frederik Gytkjær, som bør være klarmeldt til kampen på Cepheus Park.

Nok vandt Randers med 3-1 over et kummerligt Hvidovre-hold i premieren, men spillet i første halvleg var under al kritik, og kun to grove, personlige fejl fra Hvidovre var med til at sikre sejren. Lasso Coulibaly og Mohammed Fuseini ser spændende ud, men derudover er det svært at se Randers være Lyngbyerne overlegne på specielt mange pladser

Lyngbyerne har kun tabt et af syv opgør mod de øvrige bund6-hold og vandt også det omvendte opgør i Storkøbenhavn med 1-0.

Glimrende betaling på Lyngby +0,5 Asian Handicap, der er samme spil som X2 eller (0-1) 2-tallet.

Spil Leanders Lette til odds 1,87* (spilbar til 1,73)

Leanders Listige – mandag d. 26. februar kl. 19:00

FC København – FC Nordsjælland: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,05 ved bet365*
Superligaen, 19. runde

Jacob Neestrup og Johannes Hoff Thorup sætter hinanden stævne for sjette gang de sidste 10 måneder, og de foregående fem resultater har ikke været til at tage fejl af:

2-1, 3-2, 5-3, 3-2 og 2-2.

Samtlige fem opgør har været med fart over feltet, og begge klubber lagde fra land med at score tre gange i forårspremieren qua 3-0 til FCK i Silkeborg og 3-2 til FCN over Lyngby.

Velbetalte dobbelt op og en sjat på logiske begge hold scorer og mindst tre fuldtræffere i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – søndag d. 25. februar kl. 14:00

Vejle – Silkeborg: Dimitrios Emmanouilidis (VB) scorer til odds 4,00 ved bet365*
Superligaen, 19. runde

Efter langvarig skade var Dimitrios Emmanouilidis endelig tilbage på Superliga-græs igen, og den græske frontløber gjorde en fremragende figur mod AGF, hvor der flere gange var optræk til fare på færde mod GF’ernes ellers velpolstrede forsvar.

Nu skal vejlenserne op mod et Silkeborg-hold, som har solgt forsvarsdirigent Tobias Salquist og som måtte undvære stjerneskuddet Alexander Busch senest i 0-3 nederlaget til FCK, hvor Silkeborg gav enorme fire store chancer væk i kampen på mindst 0,30 xG.

VBs græske spydspids har ganske acceptable 11 scoringer i godt 2.100 minutters fodbold fordelt ligeligt på Superliga- og 1. divisionsniveau, og sammen med German Onugkha skal han være hjemmeholdets klart bedste muligheder for at komme på tavlen. Onugkha giver kun odds 3,20 gange indsatsen og så ikke specielt skarp ud mod AGF, så her går vi med hjemmeholdets nummer 17 til at komme på tavlen.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar