18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 14. Superliga-runde d. 31. oktober – 1. november

14. Superliga-runde står for døren, hvor Leanders Luringer fokuserer på opgørene mellem Sønderjyske og Silkeborg, Viborg mod Brøndby og den drabelige mandagskamp mellem OB og AGF.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 31. oktober kl. 18:00

Viborg – Brøndby: Begge hold scorer i kampen til odds 1,57 ved Nordicbet*

Brøndby har stadig svært ved at kontrollere kampene defensivt og tillader flere store chancer mod sig end både Randers, FCM, FCK og AGF. Offensivt er man dog blandt ligaens farligste, og selvom Mikael Uhre givetvis misser kampen her med en ankelskade, skal Simon Hedlund, Marko Divkovic og Andrija Pavlovic stadig kunne true værternes mål.

Viborg fik hul på bylden offensivt senest med en forrygende 5-2 sejr i AaB, og det er kun sket to gange i 13 kampe, at begge hold IKKE er kommet på tavlen i en kamp med Viborg som deltager.

Hvis Christian Sørensens indlægsfod er skruet ordentligt på til kampen her, blir det svært for Brøndby at forsvare sig mod Viborgs mange trusler på standardsituationer, men tilsvarende har Viborg kun tre gange i sæsonen holdt en modstander fra store chancer (mindst 0,30 Expected Goals), og når begge hold samtidig er involveret i næstflest- og fjerdeflest store chancer pr. kamp i snit denne sæson, må “begge hold scorer” udfaldet blive den logiske anbefaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – søndag d. 31. oktober kl. 20:00

Sønderjyske – Silkeborg: Under 2,5 mål til odds 1,95 ved Marathonbet*

Den sønderjyske fremgang fortsatte onsdag aften, hvor holdet efter en hårdttilkæmpet sejr over AGF efter 120 minutters pokalfodbold kunne række armene i vejret. Selvom profiler som Lawrence Thomas, Daniel Prosser og Marc Dal Hende blev hvilet, så spillede Abdulrahman Taiwo, Mads Albæk, Stefan Gartenmann og Jeppe Simonsen alle mindst 90 minutter i kampen, mens Silkeborg efter exit til Horsens i forrige runde kommer med helt veludhvilede ben.

Det er tydeligt, at Sønderjyske er gået tilbage til mere vante dyder i form af hårdt arbejde og masser af fysik, og derfor skal man næppe forvente, at holdet går ud og forsøger at udspille Silkeborg søndag aften i Haderslev, men derimod vil stille sig afventende og givetvis forsøge at få 0-0 med som tilfældet også var i første kamp i sæsonen på Silkeborgs hjemmebane.

Det er en bet for gæsterne, at de mangler karantæneramte Andre Calisir, men på trods af manglende Clean Sheets i Superligaen de sidste 10 kampe, har defensiven nu stadig set særdeles overbevisende ud med meget sjældne tilfælde af decideret gavebod foran Nicolai Larsens mål.

Derudover mangler Silkeborg stadig skarphed foran modstandernes mål, hvor kun seks af 14 store chancer er omsat til scoring, mens tallet for Sønderjyske er foruroligende lave 2 ud af 6. Gå efter få mål i kampen til fin betaling.

Spil Leanders Listige til odds 1,99* (spilbar til 1,88)


Leanders Langskud – mandag d. 1. november kl. 19:00

OB – AGF: X’et til odds 3,45 ved Marathonbet*

OB fik en booster af sen pokal-udligning og efterfølgende avancement mod FCN onsdag aften, men spillet halter stadigvæk for “Striwerne”, som til kampen havde bænket den formsvage profil Bashkim Kadrii.

AGF fik ikke nogen booster i den forlængede spilletid af deres pokalkamp mod Sønderjyske, hvor man tabte 0-2. Endnu en skuffende, offensiv affære fra David Nielsens side, hvor målslugeren Patrick Mortensen nu ikke har scoret i åbent spil siden 15. april 2021 mod Randers – SYTTEN kampe siden.

Kampen her ligner en solid omgang “undgå i stedet for at opnå” med mange dueller og knap så målsøgende spil, og af samme grund er der ikke behov for at skrive side op og side ned for at argumentere for et nervøst, men også ganske logisk X til flot og velbetalt odds mellem to hold i særdeles hakkende form.

Spil Leanders Langskud til odds 3,45* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar