18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 12. runde af Superligaen

I fem ud af seks kampe er gæsterne favoritter i 12. Superligarunde. Benjamin Leander har fundet sine bedste Suppe-tips frem.

FC Cruise Control? FCK møder Vejle i Parken lørdag eftermiddag. Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Tobias Jørgensen

Leanders Lette – fredag d. 20. oktober kl. 19:00

Hvidovre – Silkeborg: Under 3,5 mål til odds 1,47 ved bet365*
Superligaen, 12. spillerunde

Ekstremt vejr blæser ind over Danmark torsdag og fredag, og i Hvidovre ventes der voldsomme 15 meter vind i sekundet ved kickoff klokken 19 og vindstød af stormstyrke på op mod 28 meter i sekundet.

Det bør ikke borge for poleret fodbold på det vidtåbne Hvidovre Stadion, hvor Silkeborgs kunstgræsspecialister kommer på besøg. Det omvendte opgør var i forvejen et bøvlet et af slagsen, hvor Hvidovre stod særdeles kompakt og endte med at overgive sig på et indlæg til topscorer Alexander Lind, og netop indlæg bliver voldsomts være at kontrollere i vinden fredag aften på den københavnske vestegn.

Begge hold har otte af 11 opgør under 3,5 mål i sæsonen, og det er helt fin betaling at få tæt på halvanden gange indsatsen på en gentagelse under så ekstremt vejrforhold som dem, der venter fredag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 22. oktober kl. 16:00

Viborg – FC Nordsjælland: Under 2,5 mål til odds 2,07 ved bet365*
Superligaen, 12. spillerunde

Fire indbyrdes opgør i sidste sæson endte med en sammenlagt målscore på 2-2 mellem FCN og Viborg, og da Farum-mandskabet vandt 4-1 i anden runde af indeværende sæson, var det med en sprudlende hattrickhelt i Ernest Nuamah, som nu huserer i franske Lyon.

Derfor er det nærliggende at gå efter endnu en målfattig omgang mellem VFF og FCN, for Jacob Friis og Johannes Thorups mandskaber har vist sig at stå godt til hinanden i forhold til at udligne hinandens respektive kompetencer.

Læg dertil, at begge hold mangler en vigtig, kreativ komponent med karantæne – hos hjemmeholdet er det Ibrahim Said, som er i skammekrogen, mens Mohammed Diomande fra FCN gør ham selskab på samme konto.

Meget fin betaling på maksimalt to fuldtræffere i Viborg søndag.

Spil Leanders Listige til odds 2,07* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – lørdag d. 21. oktober kl. 17:00

FC København – Vejle: FCK vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Superligaen, 12. spillerunde

Der står cruise control skrevet med tykke bogstaver på FCKs kamp mod Vejle, hvor københavnerne kommer med et halvt dusin spillere, som har været af sted på landsholdsopgaver, ligesom (af)mægtige Manchester United venter i en storkamp på Old Trafford allerede 74 timer efter slutfløjt i en kamp, hvor FCK næppe får bedre chancer for et positivt resultat mod den fallerede storklub de næste mange år.

Naturligvis skal Superligaen passes med tre pligt-point mod Vejle, men FCK skaber ikke store chancer i hobetal, mens Vejle efter en slatten start har strammet voldsomt op defensivt og ikke givet mere end én stor chance væk siden Silkeborg i runde tre. Omvendt skaber Vejle næstfærrest store chancer af alle SL-holdene kun undergået af oprykningskollegerne fra Hvidovre, og med Parkens undervældende græstæppe in mente, skal man næppe forvente en energiudladning af en præstation fra FCK – snarere en kontrolleret sejr med mindst mulig overbelastning af truppen.

Perfekt logik i, at FCK vinder med 1-0 eller 2-0 til næsten fire gange pengene retur.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar