18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 12. – 13. september 2023

Landsholdspausen går ind i sidste fase. Benjamin Leander er klar med eksotiske tips til en midtuge med både landsholdsfodbold og dansk pokal på paletten.

Mere at juble over for Japans brandvarme spillere? Foto: IMAGO / AFLOSPORT

Leanders Lette – tirsdag d. 12. september kl. 14:20

Japan – Tyrkiet: Over 2,5 mål til odds 1,97 ved bet365*
Landskamp

Svært at se Japan og Tyrkiet gå defensivt til værks i en sportsligt helt ligegyldig venskabskamp på neutral grund i belgiske Genk.

Tyrkerne kommer fra skuffende 1-1 hjemme mod Armenien, hvor der blev brugt rigtig mange kræfter på at sikre et point til allersidst, hvor et tungt pres gav det udlignende mål i minut 88. Landstræner Stefan Kuntz giver derfor med stor sandsynlighed spilletid til de spillere, som ikke var i aktion fra start i den kamp, og de foregående tre venskabskampe under tyskeren er endt med 2-3 mod Italien, 2-1 mod Skotland og 2-1 mod Tjekkiet.

Japanerne kan gå på vandet for tiden og scorede mål nummer 13, 14, 15 og 16 i 2023, da man knuste Tyskland med 4-1 i Wolfsburg. Tidligere på sommeren har Japan slået Peru 4-1 og El Salvador 6-0, og på imponerende vis er det TOLV forskellige spillere, som har scoret japanernes seneste 14 scoringer.

Gå derfor efter logiske tre eller flere scoringer tirsdag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,97* (spilbar til 1,85)

Leanders Listige – tirsdag d. 12. september kl. 18:30

Young Boys FD – Silkeborg: Silkeborg vinder og holder nullet til odds 2,20 ved bet365*
Danmark, Pokalturneringen

Fodboldfest i Silkeborg, hvor det lokale 3. divisionshold fra Young Boys skal op mod storebror Silkeborg på holdenes fælles hjemmebane på JYSK Park.

Young Boys nåede ikke engang top6 i grundspillet af 3. division i sidste sæson og har også lagt mellemfornøjet fra land med ni point for seks kampe i denne sæson, mens Silkeborg imponerer voldsomt i Superligaen og bla. har slået rækkens to tophold fra FCK og FCN med sammenlagt 5-1.

“Gæsterne” mangler topscorer Alexander Lind, som spiller for U21-landsholdet, mens den logiske erstatning Tonni Adamsen var skadet senest mod Hvidovre og næppe deltager her. Robin Østrøm er også med det norske U21-landshold, men alt i alt skal Kent Nielsens udvalgte stadig være gigantfavoritter med over 30 placeringer til forskel i ligasystemet.

Selvom Young Boys spiller friskt til og har scoret 13 mål i seks kampe i landets 4.bedste række, scorede man ikke hjemme mod holdets eneste kamp hidtil i sæsonen mod et tophold, nemlig Vanløse. Silkeborg bør komme i stærkeste opstilling, måske minus Nicolai Larsen på mål, som viger pladsen til reserven Jacob Pryts, og derfor er det flot betalt at få en hel krone mere for sejr med rent bur til SIF end den almindelige sejr, som er helt nede i odds 1,20.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til X,XX)

Leanders Langskud – onsdag d. 13. september kl. 02:30

USA – Oman: USA -1,5 (AH) 1. HALVLEG til odds 3,90 ved bet365*
Landskamp

Oman spillede testkamp mod Palæstina i Muscat sidste onsdag, og nu har holdet så taget den lange tur oversøisk for at møde USA i Minnesota. Udebanekampe på tværs af kontinenter er ikke hverdagskost for gæsterne, som senest var på langfart helt tilbage i 2016, hvor man tabte med 0-4 til både Irland og Japan i løbet af sensommeren.

Truppen består af et rent ligalandshold med klar overvægt af spillere fra de tre nationale tophold fra Al-Seeb, Al Suwaiq og Al-Nahda, som kommer med 21 spillere af de 30 udtagne.

Derfor bør amerikanerne være overlegne fra start til slut i kampen, som spilles natten til onsdag lokal tid. Det lugter af startpladser til spillere som PSV-kometen Ricardo Pepi og Union Berlin-lejesvenden Brenden Aaronson, som begge startede på bænken i 3-0 sejren over et noget bedre usbekisk mandskab natten til lørdag.

I takt med at udskiftningerne får kampen ned i tempo i 2. halvleg, kan det være farligt at sætte næsen op efter mål her, så med tanke på Omans lange tur over Atlanten til en udekamp i komplet fremmede omgivelser for samtlige spillere, går vi efter amerikansk dominans fra start af med føring på mindst to mål ved pausen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,90* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar