18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 11. Superliga-runde 2. – 3. oktober 2022

Topbrag i Farum, trænerdebut i Parken og rivalopgør på den jyske hede udgør Leanders Luringer Superliga-edition denne weekend.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 2. oktober kl. 14:00

FC Midtjylland Viborg: Begge hold scorer til odds 1,70 ved bet365*
Superligaen, 11. spillerunde

Viborg har skabt flest store chancer af alle Superliga-hold, og selv med Justin Lonwijk solgt til ukrainsk fodbold, bør man stadig have rigeligt med muligheder for at score mod et FC Midtjylland-mandskab, som endnu ikke har spillet til nul på MCH Arena.

Midtjydernes offensiv behøver til gengæld ikke nærmere introduktion, og under Albert Capellas kan man ikke beskylde FCM for at have spillet henholdende – snarere temmelig åbne kampe, nøjagtigt som Viborg også har gjort mod især FC København, hvor de grønne og hvide vandt med 4-2 på hjemmebane i et sandt chanceorgie.

Gå efter begge hold til at score i en kamp, hvor der også bør være en snert af værdi i point til gæsterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,63)

Leanders Listige – mandag d. 3. oktober kl. 19:00

FC Nordsjælland – Randers: FC Nordsjælland til odds 2,10 ved bet365*
Superligaen, 11. spillerunde

Randers har ikke vundet en Superligakamp på kunstgræs de sidste TOLV forsøg og skal syv år tilbage for at finde sidste triumf i Farum.

Derfor lugter det af sæsonens første nederlag til kronjyderne, der ikke har spillet som et tophold på ret mange underliggende parametre, men som til gengæld har fået absurd god hjælp af en voldsomt velspillende Patrik Carlgren i målet.

De unge FCN-spillere svinger en del i niveau, men har leveret flere opløftende indsatser på det seneste og var bla. det bedste hold på banen mod både FCK og FCM inden man kom ned på jorden mod Horsens med et 0-1 nederlag, hvor man dominerede ekstremt i anden halvleg men ikke kunne få hul på målscoringen.

Spil FCN til at være nyt førerhold i Superligaen mandag aften via sejr over Randers.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – søndag d. 2. oktober kl. 18:00

FC København – AGF: Nicolai Poulsen (AGF) får kort i kampen til odds 2,40 ved Unibet*
Superligaen, 11. spillerunde

Det lignede ellers nye takter for Nicolai Poulsen, som var oppe på næsten 1.000 minutters fodbold i træk uden at modtage et kort i løbet af august måned, men nu er alt ved at være ved det gamle for Poulsen med tre gule i de sidste fire kampe for AGF. Poulsen går i karantæne ved et groft frispark, men kan stadig godt tåle at få gult for brok eller for at holde i trøjen.

Begge dele kan sagtens blive aktuelt i en højintens affære i Parken, hvor Poulsen har 10 startpladser i sin karriere med gult kort i de seks. I alt har Poulsen modtaget 10 kort mod københavnerne, hvilket kun kan matches af 10 kort mod AaB.

Fin betaling på, at Poulsen må i dommer Jakob Sundbergs sorte bog.

Spil Leanders Langskud til odds 2,40* (spilbar til 2,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar