18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 10. Superligarunde 17. – 18. september 2022

Leanders Luringer går i rendyrket kort-mode til weekendens kampe, hvor der forventes en travl runde for dommerne i landets bedste række.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 18. september kl. 14:00

Lyngby OB: Over 3,5 kort i kampen til odds 1,71 ved Unibet*
Superligaen, 10. spillerunde

Fire kort i bundbraget mellem Lyngby og OB bør ikke være meget forlangt, for hjemmeholdet ligner et mandskab, som ikke vil være synderligt tilfredse med tre point og derfor vil møde ekstra tændte op i jagten på første sejr i ti forsøg.

De indbyrdes opgør mellem de fire nedrykningskandidater fra Lyngby, OB, Horsens og AaB har hidtil budt på 4,5 7, og 7 kort, og Lyngby Stadion har efterhånden for vane at samle så tilpas mange tusinde tilskuere, at det lille stadion bliver til en intens kulisse med pres på både dommere og udebanehold.

Gå derfor efter mindst fire kort fra dommer Mikkel Redder søndag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,71* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 17. september kl. 17:00

AGF – AaB: Over 4,5 kort til odds 2,28 ved Unibet*
Superligaen, 10. spillerunde

AGF har tre nederlag på stribe efter en ellers godkendt start under Uwe Rösler, mens AaB har fyret Lars Friis og nu kommer med ny energi og vilje under ny cheftræner Erik Hamrén. Læg over 10.000 tilskuere på Ceres Park oveni ligningen, og der er alle chancer for, at vi får en intens og hårdt spillet kamp i Smilets By lørdag aften.

Det endte med seks gule kort i begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og dommer Aydin Uslu får væsentligt mere at se til her end i de hidtidige opgør i denne sæson, hvor Uslu har holdt sig på beskedne syv kort i fire opgør, men hvor hverken Horsens – Brøndby, FCN – Silkeborg, Lyngby – FC Midtjylland eller 2.runde-kampen mellem AGF og Viborg nåede op i noget sindsoprivende tempo med svære forhold undervejs.

Fem kort i kampen virker som et 50/50 udfald, og så er der fin værdi i langt over dobbelt op i odds.

Spil Leanders Listige til odds 2,28* (spilbar til 2,05)


Leanders Langskud – søndag d. 18. september kl. 18:00

FC Midtjylland – FC København: Over 5,5 kort i kampen til odds 2,58 ved Unibet*
Superligaen, 10. spillerunde

Det er sjældent kedeligt på Heden, når københavnerne stikker snuden frem og tager turen vestpå. Nok er det “kun” endt med tre gange fem kort de sidste tre gange FCK har gæstet MCH Arena, men denne sæson er narrativet anderledes på grund af den i særklasse dårlige sæsonstart som begge hold har fået.

Stol derfor trygt på, at det bliver med fuld kog på kedlerne, når Khocholava, Vavro, Lerager, Zeca, Sviatchenko, Diks, Paulinho, Thychosen, Kaba og flere andre bejler til en tur i bogen hos dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Et spørgsmålstegn kan være de to holds evne til at få gang i en kamp med fart over feltet pga. de europæiske indsatser denne uge, men med 0-0 mod Sevilla og hele 5-1 mod Lazio bør der også være tale om to hold med selvtilliden kraftigt forstærket.

Uafgjort vil ikke for alvor rokke noget for nogle af holdene, så her ligner det drama fra første til sidste fløjt og fine chancer for mindst seks kort i opgøret.

Spil Leanders Langskud til odds 2,58* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar