18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 1. runde af Champions League-gruppespillet 14. – 15. september

The Chaaaampioooons! Så ruller verdens største klubturnering igen, og Leanders Luringer fokuserer på 1.runde-kampene med kickoff tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 14. september kl. 18:45

Young Boys – Manchester United: Cristiano Ronaldo (MUN) scorer i kampen til odds 1,68 ved Nordicbet*

Måske er Lionel Messi fodboldhistoriens bedste spiller, men Cristiano Ronaldo er den bedste spiller i Champions League-historien. Turneringen med al sin pomp og pragt er designet til den ekstraordinære portugiser, som har scoret ufattelige 135 mål i mesterholdsturneringen – 15 mere end sin argentinske ærkerival.

Den 36-årige angriber viste i weekenden, at han er klar på at skrive ny historie i Manchester United med to kasser i 4-1 sejren over Newcastle, og med en favoritværdighed ned mod odds 1,35 mod Young Boys, virker odds på ham som målscorer bemærkelsesværdigt høje sammenlignet med eksempelvis Erling Braut Haaland for Dortmund, som skal på en sværere opgave ude mod Besiktas, men hvor Haaland kasse er nede i omkring 1,35-1,40 de fleste steder.

Ronaldo snitter de sidste seks sæsoner næsten SEKS afslutninger pr. kamp for Real Madrid og Juventus, og mod et Young Boys-hold, der har forsvaret forfærdeligt ved flere lejligheder i denne sæson, skal der ske decideret mystiske ting, hvis “De Røde Djævle” ikke kommer på tavlen. United får fem dages hvile inden West Ham venter på udebane i Premier League, så Ronaldo bør få endnu en startplads her med gode chancer for at sætte sit 136. Champions League-mål i bøgerne.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,57)


Leanders Listige – onsdag d. 15. september kl. 18:45

Sheriff Tiraspol – Shakhtar Donetsk: Under 2,5 mål til odds 1,90 ved Nordicbet*

Sheriff Tiraspol ser måske ikke ud af meget på papiret, men moldaverne har lavet en gedigen, international satsning, og i 0-0 kampen mod Dinamo Zagreb, der sendte holdet i CL-gruppespillet for første gang nogensinde, var der fem sydamerikanere, en nationaliseret brasiliansk-moldaver, to grækere og to afrikanere på banen. Den ukrainske træner Yuri Vernydub har indgående kendskab til Shakhtar efter otte år i spidsen for Zorya Luhansk, så selvom Shakhtar er forhåndsfavoritter, bør det ikke blive specielt målrigt.

Mod Dinamo Zagreb, der er pænt tæt på niveau med Shakhtar, holdt Sheriff Clean Sheet i begge kampe uden at tillade alverden af store chancer mod kroaterne. Shakhtar har omvendt kun lukket mål ind mod Genk i CL-kvalen og i undertal mod Minai forrige weekend, så her ligner det 0-1, 1-1 eller 0-2. I hvert fald få mål på det intime Bolshaya Sportivnaya Arena i Tiraspol med plads til 13.000 tilskuere.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – tirsdag d. 14. september kl. 20:45

Villarreal – Atalanta: X’et til odds 3,70 ved LeoVegas*

Villarreal og Atalanta kommer givetvis til at konkurrere om andenpladsen i Gruppe F, hvor Manchester United er forhåndsfavorit og schweiziske Young Boys i fjerdeposition. I forvejen bør forskellen på Spaniens 5’er og Italiens 3’er ikke være voldsomt stor, hvilket også bakkes op af et kig på kampen, der er vurderet tæt på helt lige, men med et voldsomt højt X-odds fordi kampen forventes målrig med 1,70-1,75 i odds på over 2,5 mål udfaldet.

Uafgjort vil dog næppe være decideret utilfredsstillende for nogle af de to cheftrænere i Unai Emery og Gianpiero Gasperini, som mødes indbyrdes for tredje gang i karrieren. Emery sejrede med 3-2 og 2-1 helt tilbage i sæsonen 2009/10, hvor han stod i spidsen for Valencia og Gasperini var i Genoa, dengang de to kombattanter stod head-to-head i Europa League gruppespillet.

Gå efter pointdeling til flot betaling hos LeoVegas.

Spil Leanders Langskud til odds 3,70* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Luringer skal der til på sådan en herlig CL-tirsdag – og de er lige her. God fornøjelse. 🙂

Skriv et svar