18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til 1. januar 2022

Leanders Luringer sluttede 2021 af med et flot overskud, og nu går jagten på nye milepæle i 2022. Tre spiltips til at pleje nytårstømmermændene leveres fra de britiske øer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 1. januar kl. 14:00

Needham Market – Lowestoft: Needham Market vinder til odds 1,71 ved Marathonbet*
England, Southern League Central Division

Nok skiller kun tre point Needham Market og Lowestoft ad i tabellen, men hjemmeholdet har spillet hele FIRE kampe færre end den gæstende bundprop og bør være klare favoritter her.

Needham kommer med to ugers kampfri efter en fornem 2-1 skalp over Wealdstone fra National League: to rækker over Needham Market, hvor man gik videre til 1/16-finalerne i de mindre klubbers FA Trophy-turnering. Oven i det har Needhams formkurve været mærkbart stigende efter en sløj start på sæsonen, hvor man ikke vandt nogle af de første ni kampe og blot fik seks point, mens man i de efterfølgende ni kampe har hentet 16 point.

Det er noget bedre resultater end hvad Lowestoft kan fremvise i bunden af rækken. Efter tre ugers kampfri lagde man ud med at lukke fem mål ind hjemme mod Leiston 27. december, hvor man var nede med 1-4 allerede efter 10 minutters spil af 2. halvleg.

15 af Lowestofts 19 point er samtidig kommet på eget græs i denne sæson, og selvom opgøret mod Needham Market er et Suffolk-egns-lokalopgør, skal hjemmebanen stadig favorisere Needham Market ganske pænt.

Fin betaling på hjemmesejren her.

Spil Leanders Lette til odds 1,71* (spilbar til 1,64)

Leanders Listige – lørdag d. 1. januar kl. 16:00

Haringey – Brightlingsea: X2 til odds 2,08 ved Marathonbet*
England, Isthmian League Premier Division

Haringey Borough vandt fire af de første syv kampe i Isthmian Premier League, men har efterfølgende set pænt tandløse ud med blot én sejr i de efterfølgende 14 forsøg. Den kom senest mod bundholdet Wingate & Finchley. Derfor virker det helt skørt, at de er nede at give 1,70 for at slå et Brightlingsea-hold, som gør det mærkbart bedre for tiden.

Brightlingsea har tre sejre i fire december-kampe, og det enlige nederlag kom til det suveræne førerhold fra Worthing. 27. december vandt man det vigtige bundopgør med 2-1 over East Thurrock. Det nye aftryk under træner Brett Munyard, som tiltrådte sent i november, ses tydeligt, og holdet har hentet lige så mange point under Munyard i seks kampe som man gjorde i de første FEMTEN kampe i sæsonen.

Med tanke på, at tre point skiller de to hold ad og formen pt. ser voldsomt jævnbyrdig ud, så her må værdien naturligvis være på gæsterne.

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 1,93)

Leanders Langskud – lørdag d. 1. januar kl. 16:00

Dungannon – Linfield: Linfield vinder, over 2,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 4,00 ved bet365*
Nordirland, Premier League
Væddemålet findes under “byg væddemål” med kampvinder: Linfield, antal mål: over 2 og begge hold scorer: Nej

Nordirlands Premier League er i den grad knækket over med fire hold i bunden af rækken, der alle har under 1 point pr. kamp i snit og så tre hold i toppen, der alle snitter mindst to point pr. kamp.

Hjemmeholdet fra Dungannon Swifts har hentet 13 point i 19 kampe; samtlige point hentet mod de tre øvrige bundhold i rækken. Mod topholdene fra Cliftonville, Glentoran og dagens modstandere fra Linfield har man lukket tre mål ind i hvert eneste af de fem indbyrdes opgør og også tabt samtlige af dem.

Linfield har vist svaghedstegn ud på det sene efterår med sensationelle pointtab mod bundholdene Warrenpoint og Portadown i november og december, men man besejrede Dungannon med 3-0, og med blot 10 mål lukket ind i 20 ligakampe er det voldsomt svært at se værterne komme på tavlen her.

Effektivt spiller vi på 3-0 eller bedre til Linfield uden at de lukker mål ind; fem af Dungannons 14 nederlag har været i den kategori, ligesom fem af Linfields 12 sejre har været på de cifre. Fire gange indsatsen på overlegen sejr til gæsterne ser frækt ud.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar