18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips (Special) d. 6. juni 2021

Leanders Luringer er et populært element på SpilXperten, og derfor har vi også valgt at opgradere frekvensen! I vil derfor fra nu af opleve, at der udkommer 3x Leanders Luringer hver uge. Den tredje omgang Luringer vil fra tid til anden indeholde såkaldte special bets, så hvis man er til målscorer spil eller kortspil, så hold øje med denne artikel fremover. For nu. God fornøjelse!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette– søndag d. 6. juni kl. 20:00

WSH Spirit (k) – Orlando Pride (k): Under 2,5 mål til odds 2,00 ved Unibet*

Tidligt topbrag i kvindernes bedste fodboldrække i USA; hvor Washington og Orlando mødes midt i en hedebølge på østkysten. Der ventes 34 grader klokken 14 lokal tid ved kickoff, og det bør alt andet lige hæmme tempoet i kampen en del. 

Det er tredje gang de to klubber mødes i 2021, og de to første gange er det endt med 1-0 til Orlando på hjemmebane og 1-1 i Orlando for blot tre uger siden, hvor der stod 0-0 efter de første 45 minutter. 

Meget svært at se flere mål i søndagens affære med tanke på, at det er et mod to og med den ekstreme varme in mente.

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,80)

Leanders Listige– søndag d. 6. juni kl. 17:30

Østrig – Slovakiet: 1X + under 2,5 mål til odds 2,05 ved bet365*

Mønstret har været tydeligt, når to kommende EM-nationer har mødt hinanden her i testkampene inden slutrundens start: England – Østrig 1-0, Spanien-Portugal 0-0, Tyskland-Danmark 1-1, Polen-Rusland 1-1, Sverige-Finland 2-0 og så godt nok Holland-Skotland 2-2 som det sorte får.

Få mål kommer vi dog ikke udenom, og blot fem dage inden turneringsstart er der ingen tvivl om, at Østrig og Slovakiet blot lige skal ud og mærke lidt højintenst spil til to mål en sidste gang inden det for alvor går løs. Østrigerne er fair favoritter med odds 1,65 for sejren, men det kunne meget nemt ende som sidst de to hold mødtes i en testkamp; 0-0 i 2016. 

Gå efter byg-selv-væddemålet, hvor få mål og Østrig til ikke at tabe belønnes flot med indsatsen over dobbelt op.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 6. juni kl. 20:45

Belgien – Kroatien: Dries Mertens (BEL) scorer i kampen til odds 3,25 ved bet365*

Kompagnon Rasmus Graff har anbefalet belgisk sejr i SpilXpoden, og det kan jeg sagtens tilslutte mig. Her ligner Dries Mertens et frækt langskud, for den lille tekniker bør have gode chancer for en startplads i sidste testkamp mod Kroatien. Mertens kom ind i pausen af 1-1 kampen mod Grækenland, men har været fast inventar i startopstillingen hos belgierne i både Nations League og VM-kvalifikationen, og efter en sæsonafslutning med ganske sparsom spilletid, kunne Mertens sagtens få fuld spilletid her. 

Mertens scorede tre gange i fire Nations League-starter i efteråret, og selvom han var anonym senest mod Grækenland, skal han stadig være et fint bud på en målskytte i en kamp, hvor det mest oplagte valg i Romelu Lukaku næppe starter på toppen, men i stedet overlader rollen som spydspids til Batshuayi.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Vil du have flere spilforslag fra Leander, så lyt eventuelt til vores podcast, SpilXpoden


Tjek også Leanders EM luringer ud

Skriv et svar