18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips lørdagens fodboldkampe 12. november 2022

VM-slutrunden venter forude, og det bør få storholdene med mange udtagne spillere til at spille i noget lavere tempo end vanligt.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 12. november kl. 13:30

Manchester City – Brentford: Brentford +2,5 (AH) til odds 1,79 ved *Nordicbet
England, Premier League

Hele 16 spillere fra Manchester City sætter sig efter kampen ombord på et fly mod Qatar, og derfor virker holdets favoritværdighed mod Brentford stærkt overdrevet. Nok får Erling Braut Haaland en lang juleferie uden deltagelse, men de øvrige spillere bør være så fokuserede på slutrunden, at det bliver svært at hive en storsejr hjem over Thomas Franks tropper.

Sidste sæson endte det med respektable nederlag på 0-1 og 0-2, mens Brentford i denne sæson godt nok har lidt et par store nederlag i Newcastle og Aston Villa, mens førerholdet fra Arsenal også vandt med 3-0 på Brentfords hjemmebane. Selvom Brentford også har en håndfuld spillere, som skal til slutrunden, så virker det stadig voldsomt, hvis City går målamok og vinder med mindst tre mål her.

Spil Leanders Lette til odds 1,79* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – lørdag d. 12. november kl. 21:00

Rennes – Toulouse: Toulouse +1,0 (AH) til odds 2,04 ved Unibet*
Frankrig, Ligue 1

Rennes flotte udvikling er ikke gået ubemærket hen, og klubben har hele otte mand udtaget til VM-slutrunden i Qatar. Mesterskabsdrømmene er væk med PSG suveræne i toppen i vanlig stil, men pladserne fra 2-3, der giver Champions League og Champions League-kval til efteråret bør stadig være rigeligt up for grabs.

Det bør dog også være en middeltræt trup, som stiller op til efterårets 21. kamp efter Europa League-gruppespil i efteråret, så favoritværdigheden hjemme mod Toulouse virker lige vel voldsom.

Gæsterne har haft det svært mod topholdene i rækken, hvor 0-3 mod både PSG og Lens skæmmer, men man fik 1-1 med fra Lyon og spillede også 2-2 mod en af sæsonens pænere overraskelser fra Lorient.

Det er første gang cheftrænerne Bruno Genesio og Philippe Montanier skal mødes, og Toulouses oprykkere bør kunne skabe en tæt kamp, hvor Asian Handicap +1,0 væddemålet giver gevinst ved point til gæsterne, mens et-målssejr til Rennes giver pengene retur. Først ved sejr på 2+ til Rennes tabes væddemålet.

Spil Leanders Listige til odds 2,04* (spilbar til 1,91)


Leanders Langskud – lørdag d. 12. november kl. 18:30

SchalkeBayern: Schalke +1,5 (AH)til odds 2,85 ved Unibet*
Tyskland, Bundesliga

Kun Manchester City har flere spillere udtaget til VM-slutrunden end Bayern Münchens 15 spillere. Tallet var oprindeligt 16, men Sadio Mané ligner ikke en mand, der kommer til VM-slutrunden med Senegal grundet en skade, og det må alt andet lige påvirke Bayern-spillerne, at man ikke skal risikere noget i årets sidste ligakamp mod Schalke.

Der resterer stadig 19 spillerunder i foråret for Bayern til at vinde mesterskabet fuldstændig som forventet, og det bør give Schalke blod på tanden til opgøret her. Gelsenkirchen-mandskabet kommer fra en vigtig og livgivende 1-0 sejr over Mainz i 14. spillerunde, og selvom man historisk har det urimelig svært mod Bayern, kommer statistik og indbyrdes opgør til kort i så speciel en situation med en VM-slutrunde midt inde i sæsonen.

Gå derfor efter en tæt kamp i Schalke, hvor der er gevinst enten ved point til hjemmeholdet eller ved kneben Bayern-sejr på en enkelt pind.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar