18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 8. – 9. maj 2021

Benjamin Leander går efter guldet, når han bl.a. tipper til odds 10,00 i denne udgave af Leanders Luringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 9. maj kl. 15:00

Strasbourg – Montpellier: 1-tallet til odds 1,72 ved bwin*

Strasbourg er stadig en del af nedrykningskampen i Ligue 1, men holdet kan tage et stort skridt mod redning i et særdeles favorabelt matchup mod Montpellier.

Strasbourg har 38 point med tre runder igen; fire mere end Nantes på den kvalifikationskampsgivende 18.plads og seks mere end Nimes på den direkte nedryknings-udløsende 19. plads. Søndag skal man op mod Monpellier, der er nummer otte i Ligue 1 og maksimalt kan nå en komplet usandsynlig femteplads, hvis både Lens, Marseille og Rennes taber deres sidste ni kampe tilsammen i sæsonen.

Desto større fokus har Montpellier med statsgaranti på den pokalfinale, holdet skal spille allerede onsdag aften mod et slukøret Paris Saint-Germain-mandskab, der brugte mange kræfter i midtugens CL-kamp mod Manchester City. Derfor vil det ikke undre det mindste, hvis Montpellier-træner Michel Der Zakarian roterer et helt hold til kampen her.

Sikkert og vist er det, at midtbanekrigeren Teji Savagnier er ude med karantæne til opgøret. Både motivation og klasse skal tale for overkommelig hjemmesejr her.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 8. maj kl. 13:30

Bristol City – Brentford: Brentford -1,5 (AH) til odds 2,90 ved LeoVegas*

Bristol City var fornærmende ringe, da man tabte 1-4 til et ellers lige så umotiveret Millwall-hold i næstsidste runde af Championship. Holdet har været en lang skuffelse i 2021, hvor man har hentet sølle 18 point i 23 kampe efter et ellers flot efterår, hvor man var aktuel omkring playoff-pladserne i toppen af rækken.


 Manager Nigel Pearson kunne meget vel ryste posen her og stille med en række akademispillere efter en ekstraordinært pauver indsats senest, og selvom modparten Thomas Frank givetvis heller ikke kommer i stærkeste opstilling, er Brentford-holdet i anderledes lunt spilhumør med tre sejre på stribe og masser af sult i jagten på en Premier League-billet.

Bristol har i forvejen været ringe mod top6-holdene med en sejr, tre uafgjorte og syv nederlag i 11 kampe hidtil, så her ligner det fine odds på Brentford til at fortsætte sejrsstimen. Vi prøver sejr på mindst to mål mod det detroniserede hjemmehold.

Spil Leanders Listige til odds 2,90* (spilbar til 2,60)

Leanders Langskud – lørdag d. 8. maj kl. 20:00

Troyes – Dunkerque: 0-0 i kampen til odds 10,00 ved Cashpoint*

Troyes rykker endegyldigt op i Ligue 1 med et enkelt point i hjemmekampen mod Dunkerque, og spørgsmålet er, om Ligue 2s førerhold har store klodser nok til at ville spille højt spil og gå efter sejren her. Konkurrenterne fra Toulouse og Clermont har særdeles overkommelige slutprogrammer, og Troyes skal en lang tur vest på til Le Havre i sidste spillerunde.

Uafgjort vil også passe Dunkerque aldeles glimrende i bunden af rækken. Med et point er man sikre på at overnatte over nedrykningsstregen, med mindre Caen besejrer oprykningsjagtende Toulouse med mindst to mål på udebane. Samtidig vil man også gå seks point foran Chambly på den nedrykningsgivende 19.plads, og med en målscore, der er 10 mål bedre, er der de facto tale om en redningskrans med uafgjort.

På den baggrund skal odds 10 på 0-0 være fuldstændigt uhørt højt.

Spil Leanders Langskud til odds 10,00* (spilbar til 7,50)

Odds er senest opdateret d. 6. maj 2021 kl. 13:18. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Find flere spilforslag fra Leander i SpilXpoden, der er aktuel lige nu!

Skriv et svar