18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 8. – 10. juni 2021

Eksperten Benjamin Leander er klar med spiltips til midtugen, og i dag (onsdag) testes artiklens højeste odds (4,40). Du kan læse arguementation og spilforslag i artiklen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 8. juni kl. 11:00

Federico Gaio – Illya Marchenko: Illya Marchenko vinder til odds 1,46 ved LeoVegas*

Tennis har været på beddingen i Leanders Luringer tidligere, men det bør deklareres, at ketchersporten ligger under både fodbold, dart og ishockey hvad angår betting-kundskaber og intensivt kendskab.

Alligevel ligner Marchenko dog et godt bud på en overlegen vinder i matchuppet her, for Federico Gaio har stadig til gode at vinde en græskamp i sin karriere. Tre gange har han stillet op på det grønne underlag, og alle tre gange er det endt med nederlag i første kamp. Læg dertil, at Gaio generelt har haft en skuffende sæson med blot en enkelt semifinale, som blev tabt – kuriøst nok til tirsdagens modstander Illya Marchenko.

Ukraineren har en enkelt turneringssejr på CV’et denne sæson samt to semifinaler oveni hatten – turneringssejren tilmed via finalesejr over meriterede Andy Murray ved Challenger-turneringen i Biella.

Hurtige underlag passer generelt Marchenko klart bedre end det mere langsomme grusunderlag, og her kommer ukrainerens forcer til sin ret på græsset i Nottingham, hvor han har spillet fem gange tidligere, mens det for Gaio er premiere.

Som nævnt vandt Marchenko med 7-5 og 6-1, da de to spillere duellerede på indendørs underlag tilbage i februar, hvor Marchenko blot tabte seks point i egen serv – de fire af dem i et enkelt parti, hvor han blev brudt. Derfor skal 1,46 være fint betalt på, at han føjer endnu et nederlag til Gaios CV på græs.

Spil Leanders Lette til odds 1,46* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – onsdag d. 9. juni kl. 17:30

Xiyu Wang – Alison Riske: Xiyu Wang vinder til odds 2,25 ved betfair*

Under normale omstændigheder havde meriterede Alison Riske været klar favorit i opgøret mod den 11 år yngre Xiyu Wang, men Riskes sæson har været et stort mareridt med blot to gennemførte kampe på CV’et i 2021. Hun blev skadet ved turneringen i Rom i starten af maj, blev klarmeldt til French Open, men trak sig også her inden sin første kamp.

Selvom Riske har været fremragende på græs i både 2018 og 2019 må hendes form betegnes som et gigantisk spørgsmålstegn, og på Instagram har hun lagt et billede op fra Paris så sent som fra i fredags. Spørgsmålet er, hvor mange timers træning hun har fået på græsset i Nottingham.

Uanset hvad er svaret “markant færre timer end Xiyu Wang” fordi kineseren allerede har spillet sig gennem kvalifikationen med sejr over italienske Martina di Giuseppe. Nok var den dobbelte tiebreak-sejr ikke ligefrem tryllebindende tennis, men Wang leverede, da det var nødvendigt, og bør som minimum kunne give rustne Riske en god kamp tirsdag formiddag.

I en rendyrket 50/50-affære får Wang tilliden til pæn betaling

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 9. juni kl. 18:00

Portugal – Israel: Portugal -1,5 (AH) i 1. halvleg til odds 4,40 ved bet365*

Portugal har for vane at levere gode generalprøver til de store slutrunder. Inden VM-slutrunden i 2018 kørte man Algeriet over med 3-0 efter 2-0 ved pausen, inden EM i 2016 var det Estlands tur til at blive mulet med 7-0 efter 3-0 ved pausen, og inden VM 2014 kørte man Irland over med 5-1 efter 3-0 ved pausen.

Nu tester man så mod Israel blot seks dage før EM-premieren mod Ungarn, og selvfølgelig skal der ikke risikeres noget her, men det kunne stadig godt lugte af 45 minutter til Cristiano Ronaldo og et par af de andre stjerner, som lige kan bruge lejligheden til at vise, at de er i topform inden slutrunden sparkes i gang.

På den anden banehalvdel står et israelsk mandskab, der i seneste testkamp mod Montenegro stillede med et halvt hold fra start, som kunne spille Old Boys-fodbold. Det er svært at se dem yde nævneværdig modstand mod Portugal på udebane i Lissabon med tanke på, at holdet tabte 0-4 i Polen og 1-3 i Østrig sidst de mødte bare nogenlunde kvalitetsmodstand ved EM-kvalen i 2019.

God værdi i at prøve frække 4,40 på, at Portugal fører med mindst to ved pausen og måske går ned i kadence i 2. halvleg, hvilket dog er irrelevant for spillet her, der kun går på de første 45 minutter

Spil Leanders Langskud til odds 4,40* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Tjek også Leanders EM luringer ud

6 kommentarer

 1. Venlig info til læserne: Betfair Sportsbook har i skrivende stund odds 5,00 på Portugal -1 ved halveg!

 2. Kan ikke finde den nederste nogen steder. Heller ikke bet365

 3. Bet365 har fjernet linjen men ComeOn, OnsideBetting og Mr Green har den stadig 🙂

  1. Kan ikke finde den ved Comeon eller MR Green

   1. Hos ComeOn skal du vælge “halvleg” i toppen og scrole ned til “1. halvleg 3-vejs handicap” hvor den står i 4.20 i skrivendestund.

    Hos Mr Green skal du vælge “3-vejs handicap” og scrole ned til “3-vejs handicap 1. halvleg” hvor den står i 3.95

Skriv et svar