18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 4. – 6. juni 2021

Benjamin Leander skød med skarpt og ramte odds 9,00 i den seneste udgave af Leanders Luringer. Kan eksperten holde sit stærke momentum kørende? Læs med i artiklen og få Leanders fiduser til den forlængede weekend (fredag-søndag).

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 4. juni kl. 18:00

Finland – Estland: 1-tallet til odds 1,44 ved bet365*

Estland spillede Baltic Cup så sent som mandag aften, og nu skal holdet så rejse fra Litauen til Finland for at møde et finsk hold i fuld EM-forberedelses-mode. Derefter rejser esterne tilbage til Litauen for at spille Baltic Cup færdig med en kamp 10. juni.

Derfor er der ikke noget at sige til, hvis kampen her bliver med et pænt blandet hold fra esternes side, som i forvejen har været ret sløje på udebane i venskabskampe mod modstand, der er bedre end det Ny Kaledonien, Gibraltar og Vanuatu har vist de sidste fem år; de tre føromtalte modstandere er nemlig de eneste gange, Estland har scoret på udebane i en testkamp, mens man til gengæld har tabt 0-3 til netop Finland, 0-1 til Sverige og Ukraine, 0-2 til Georgien og 0-4 til Italien.

Finnerne har fået seks dages hvile siden de tabte 0-2 til Sverige i en testkamp, og selv med Teemu Pukki som tvivlsom, skal holdet være klasser bedre end esterne og desuden markant mere motiverede.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – søndag d. 6. juni kl. 18:00

Danmark – Bosnien: Danmark -1,5 (AH) til odds 2,11 ved ComeOn*

Bosnien kommer med lidt af et B-hold til opgøret mod Danmark, og spørgsmålet er, hvor mange af gengangerne fra B-holdets kamp mod Montenegro 2. juni, som også spiller her. Milan-profilen Rade Krunic spillede fuldtid, mens velkendte Anel Ahmedhodzic med fortid i Hobro også fik 85 minutter. Det er derfor ikke usandsynligt, at vi får bosniske spillere fra den hjemlige liga eller naboligaen fra Kroatien at se, og så begynder der efterhånden at være langt op til de danske spillere.

Kasper Hjulmand og co. spiller næppe med Christian Eriksen, Simon Kjær og co., men Jonas Wind, Mikkel Damsgaard, Zanka, Boilesen og de øvrige Superliga-reserver skal tilsat Robert Skov og evt. Andreas Cornelius også være rigelig en mundfuld for bosnierne, der endnu ikke har vundet under ny landstræner Ivaylov Petev.

Selv uden tilskuere i Brøndby skal Danmark køre nemt henover et fattigt bosnisk mandskab målt på kvalitet og motivation.

Spil Leanders Listige til odds 2,11* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – lørdag d. 5. juni kl. 15:00

Brabrand – Sydvest: Brabrand -2 (EH) til odds 2,90 ved Nordicbet*

Brabrand har travlt i 2. division Gruppe 1, hvis man vil ende i top6 og med efterfølgende placering i “den nye 1. division”. Hvis konkurrenterne fra VSK Århus som forventet slår bundproppen fra SfB Oure med blot et mål, skal Brabrand slå Sydvest med mindst tre, og hvis VSK vinder med to, er kravet sejr på fire mål og så fremdeles.

Opgaven virker dog overkommelig for Brabrand, der kommer fra en fin nulløsning mod gruppevinderne fra Jammerbugt, og man skal op mod et Sydvest-mandskab, der skal hele vejen fra Tønder til Århus med visheden om, at man er rykket ned i Danmarksserien.

Sydvest har spillet 15 kampe mod holdene fra top8, der alle har mindst 1,5 point i snit, og udbyttet er magre seks point ud af 45 mulige med 11 nederlag undervejs, her i blandt syv ud af syv mulige på udebane. Motivationen skal i den grad tale for, at Brabrand kører på her ved et føringsmål, og så er der ikke så lang vej til 3-0 eller bedre.

Spil Leanders Langskud til odds 2,90* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Tjek også Leanders EM luringer ud

Skriv et svar