18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 4. – 5. maj 2021

Benjamin Leander er på banen med sine luringer til midtugen. I artiklen finder du to eksotiske spilfiduser til tirsdagen og et enkelt til onsdagen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 5. maj kl. 07:00

Sapporo – Sagan Tosu: Over 2,5 mål til odds 1,83 ved Nordicbet*

Femte og næstsidste spillerunde i den japanske J-League Cup tegner målrig, især i Gruppe A, hvor de fire hold fra Kashima Antlers, Avispa Fukuoka, Sagan Tosu og Sapporo har bidraget med hele 30 scoringer i otte kampe tilsammen, mere end hvad Gruppe B og C har produceret tilsammen i det dobbelte antal kampe!

For Sagan Tosu er sagen simpel, hvis man vil videre til kvartfinalerne: Sapporo skal besejres med mindst fem mål efter det omvendte opgør endte med 5-1 til Sapporo på Sagan Tosus hjemmebane. Det er der ikke voldsomt store chancer for med tanke på, at Sapporo er 1,63 favoritter i skrivende stund, men så meget desto mere ligner det en rendyrket sommerkamp. Sapporo spiller naturligvis for videre avancement, og kan med sejr bringe sig uhyre tæt på den mission inden sidsterundekampen mod de direkte konkurrenter fra Avispa Fukuoka.

Sagan Tosu har traditionelt været sløje i Liga Cuppen under Myong-Whi Kim som cheftræner, hvor otte kampe er endt med seks nederlag og to uafgjorte, mens Sapporo-træner Petkovic har otte sejre, fem uafgjorte og syv nederlag, til gengæld med mægtige 3,3 mål i snit pr. kamp og hele 15 af 20 Liga Cup-kampe over 2,5 mål. Fine chancer for mindst tre mål onsdag morgen dansk tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,67)

Leanders Listige – tirsdag d. 4. maj kl. 14:00

Cittadella – Entella: Cittadella -1 (EH) til odds 2,15 ved Nordicbet*

Virtus Entellas nedrykning til Serie C blev endegyldigt fastslået med weekendens 1-2 nederlag hjemme til Vicenza, og hvordan holdet på 72 timer skulle rejse sig og levere en mandfolkepræstation efter fire timers bustur til Cittadella, skal der være en rigtig god forklaring på. 

Gæsterne har ikke vundet 16 kampe på stribe og skal op mod et Cittadella-mandskab, der stadig kæmper i toppen af rækken og med de rette resultater stadig er aktuelle til en vigtig top4-placering.

Cittadella kommer fra en fremragende 3-1 sejr på udebane mod topholdet Lecce, og selvom forsvarsspilleren Camigliano er i karantæne, skal Cittadella stadig være tårnhøje favoritter her. Eneste ulempe for spillet er, at indbyrdes opgør tæller før målscore i italiensk fodbold, så hjemmeholdet har ikke voldsomt incitament for at køre på, men mod et modløst bundhold, der tilmed kommer fra en lang bustur, skal sejr på mindst to mål langt fra være umuligt.

Spil Leanders Listige til odds 2,15* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – tirsdag d. 4. maj kl. 19:00

Hansa Rostock – Ingolstadt: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,62 ved bet365*

Storkamp i Tysklands 3. Liga, hvor både Hansa Rostock og Ingolstadt kæmper for at komme op i den næstbedste række igen. Det er fordel Hansa med to points forspring og fire spillerunder igen i tabellen, hvor der er to direkte oprykningspladser og en playoff-finale for nummer tre, der i skrivende stund er Ingolstadt. Dynamo Dresden topper rækken på bedre målscore end Hansa og altså med to points forspring til Ingolstadt.

Da Dresden og Hansa mødtes i et stort oprykningsderby for en måned siden, var intensiteten i højsædet og det chanceskabende spil knap så meget. Det hele endte 0-0, og der er pæn chance for, at opgøret mellem Hansa og Ingolstadt som minimum starter afventende.  Der er i øvrigt dømt godt med regn og en vind på 10 meter i sekundet ved kickoff tirsdag aften i Rostock, så det ligner mere slåskamp end fuld fart over feltet, og derfor prøves 0-0 efter de første 45 minutter i denne afgørende topkamp.

Spil Leanders Langskud til odds 2,62* (spilbar til 2,30)

Odds er senest opdateret d. 3. maj 2021 kl. 11:30. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar