18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 3. – 4. juli 2021

EM-tipsene er overladt til podcast-formatet SpilXpoden, så Leanders Luringer fokuserer blandt andet på to gange middagsfodbold fra det japanske denne weekend.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 3. juli kl. 11:00

Sagamihara – Giravanz Kitakyushu under 2,5 mål odds 1,62 ved Nordicbet*

Det er endog voldsomt svært at se, hvem af de to bundhold fra den næstbedste række i Japan, der skal score to gange her. Sagamiharas oprykkere er for første gang at finde på næsthøjeste niveau, og ganske naturligt har holdet svært ved at få både mål og sejre i kassen. I sidste sæson scorede kun syv ud af 17 hold i den tredjebedste række færre mål end Sagamiharas 43 på 34 kampe, men en god defensiv rakte alligevel for lørdagens værter, der bla. har 41-årige Junichi Inamoto på holdkortet som dog sparsom deltager.

Bundbraget mod Giravanz ligner en nervøs affære, for Sagamihara har efter syv point i de første syv kampe mistet pusten og blot fået fem point i de næste 13. Gæsterne fra Giravanz er ikke meget bedre kørende med nul mål i de sidste fem kampe i ligaen og pokalturneringen, og det er bla. mod netop Sagamihara i en pokalkamp for tre uger siden, hvor gæsterne sejrede 1-0 i en jævnt usammenhængende affære.

En rigtig sekspointskamp i bunden kunne nemt ende målløst, og oddsene på maksimalt to fuldtræffere i kampen skal i hvert fald være klart godkendte.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – lørdag d. 3. juli kl. 11:00

Yamaga – Tokyo Verdy: 2-tallet til odds 2,37 ved Bet365*

Efter en ellers fornuftig start på sæsonen, er Matusomo Yamaga-bilen faldet fuldstændig fra hinanden, og en god del af forklaringen ligger i, at holdets bundrutinerede motor Yuya Hashiuchi er blevet skadet.

Sidste sæson spillede Yamaga 25 kampe med Hashiuchi fra start i midterforsvaret, og det endte med meget hæderlige 11 sejre, 10 uafgjorte og blot 4 nederlag og en målscore på 29-21. Et pointsnit på 1,72, der havde været nok til at ende som nummer fire i rækken, hvis man havde holdt det over alle 42 kampe.

Problemet var bare, at Yamaga i 17 kampe uden Hashiuchi fik skaldede 11 point med en målscore på 15-31, og nu er den så gal igen. Hashiuchi har været ude i de sidste fem kampe, hvor man har målscoren 2-13 og blot et point ud af 15 mulige – det mod næstsidsteplacerede Omiya Ardija.

Derfor må der ligge et fremragende spil på ultra formstærke Tokyo Verdy her. Gæsterne har hentet 15 ud af 15 mulige point de sidste fem ligakampe sammenholdt med, at man i sæsonens første 15 ligakampe blot hentede 18 point. Defensiven er også blevet tætnet med kun fire mål mod sig i de sidste syv kampe, og så nyder man også godt af, at sidste sæsons topscorer Jailson Paraiba er tilbage efter skade.

Nydeligt odds på de formstærke gæster her mod talismanløse Yamaga.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,05)


Leanders Langskud – søndag d. 4. juli kl. 17:30

Mariehamn – HIFK: HIFK vinder med 1-0 til odds 7,50 ved Bet365*

Det startede så godt for Mariehamn med maksimumpoint og målscoren 5-1 for de første to runder, men mere end 10 timers fodbold senere står der stadig seks point og fem scorede mål ud for det sydfinske hold i Veikkausligaen. Til gengæld har modstanderne i perioden scoret 16 gange, og holdet kunne i det seneste 0-3 nederlag ude mod HJK blot mønstre fire markspillere på bænken. Dem blev der brug for allerede efter 25 minutter, da den defensive talisman Mikko Sumusalo udgik med en skade, og med tanke på, at Sumusalo tidligere har været ude tre gange i sæsonen, hvor Mariehamn har tabt med 0-2, 0-3 og 0-3, så lugter det af nyt nederlag her.

Spørgsmålet er dog, om det nederlag bliver så stort endda. HIFK fra Helsinki har nu to kampe i træk fået direkte røde kort, og holdet brugte ekstremt mange kræfter i derbyet mod HJK i midtugen, der blev tabt med 0-1. Forsvarsspilleren Hing-Glover blev udvist efter 49 minutters spil og er i karantæne her sammen med spanske Pipe Saiz, og kun fire dage efter skifter man altså fra kunstgræs i Helsinki til naturgræs i Mariehamn.

Hjemmeholdet kan ikke score om det gjaldt deres liv, men HIFK er ikke ligefrem noget offensivt lokomotiv med målscoren 3-1 for de sidste fire kampe. Det lugter af en sejr, hvor gæsterne vil have rigeligt i at nappe tre point med mindst mulig margin mod et Mariehamn-hold, som givetvis vil gå efter 0-0 så længe de kan holde det.

Frække 7,50 på præcis 1-0 til gæsterne er langt sjovere end de nuværende 2,30-2,35 på 2-tallet.

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar