18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 29. – 30. maj 2021

Benjamin Leander har luret på weekendens program, og du finder tre guldkorn fra eksperten i denne artikel. En enkelt af kampene har spilstop lørdag, mens to luringer følger om søndagen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 30. maj kl. 13:00

Avarta – Roskilde KFUM: Under 2,5 mål til odds 1,78 ved Nordicbet*

Voldsom nedrykningsdyst i 2. Division, hvor Avarta med et nederlag rykker ned i Danmarksserien. Sejr til Avarta vil til gengæld sende modstanderne fra Roskilde KFUM ned under stregen, så der er rigeligt på spil i denne næstsidste runde af Danmarks tredjebedste række.

Avarta er i forvejen rækkens næstmindst scorende hold, og selvom det omvendte opgør endte i et festfyrværkeri af en 3-3 deler, så blev den kamp afviklet helt tilbage i midten af november, hvor rækken langt fra var så afgørende som den er lige pt.

Der er en minimal ulempe ved spillet i forhold til, at Skovshoved og Brønshøj, der også er i nedrykningsfare, spiller lørdag eftermiddag, men ingen af resultaterne bør medvirke, at kampen her bliver en voldsomt nervøs en af slagsen, hvor Avarta altså med nederlag definitivt rykker ud af rækken.

Gå derfor efter maksimalt to fuldtræffere i Espelunden søndag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,78* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – lørdag d. 29. maj kl. 17:00

Slovan Liberec – Sigma Olomouc: Slovan Liberic vinder 1. halvleg til odds 2,25 ved bet365*

Slovan Liberec forfølger en minimal chance om at nå rækkens femteplads, men det kræver, at Viktoria Plzen snubler mod den suveræne bundprop fra Opava, hvilket virker meget lidt sandsynligt. Hør hvorfor i SpilXpoden.

Slovan får dog et favorabelt matchup i forhold til at gøre deres del for at hente femtepladsen via en meget overkommelig opgave mod Sigma Ololouc fra 10.pladsen. Gæsterne har set uhyggeligt umotiverede ud de sidste mange uger med kun to sejre i 10 forsøg, og det var mod rækkens to bundpropper fra Pribram og Opava. Senest tabte man 0-3 hjemme til Mlada Boleslav fra 13.pladsen i en kamp, hvor man bl.a. var uden topscorer Pablo Gonzalez og forsvarsstyrmand Hubnik, og generelt har man været slatne mod top7-holdene i rækken, der alle har et pointsnit på mindst 1,5, med en sejr, fire uafgjorte og otte nederlag indtil videre.

Vi går her efter Slovan til at vinde 1. halvleg, fordi holdet bør være mest motiverede fra kampstart af, men hvis meldingen kommer om, at Plzen som forventet fører stort i Opava, kan 2. halvleg udvikle sig til lidt af en cirkuskamp. Det spil skal til gengæld indeholde flot værdi.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – søndag d. 30. maj kl. 21:00

Rayo Vallecano – Lugo: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,10 ved Mr. Green*

Afgørende opgør for begge mandskaber. Rayo Vallecano går i oprykningsplayoff, hvis holdet får et lige så godt resultat som Sporting Gijon i sidste runde, mens Lugo redder sig en ny sæson, hvis ikke Logrones eller Sabadell vinder sine opgør.

Sidstnævnte er dog relativt usandsynligt med tanke på, at holdene skal møde umotiverede Las Palmas og Mirandes fra midten af rækken, men så meget desto mere bør det blive frygtelig afventende fra begge sider og med store ører på meldingerne fra de øvrige stadions.

Rayo er klare favoritter til opgøret på forhånd, men holdet er klart bedst efter pausen, hvor man har forøget sin pointtotal med hele 18 point sammenholdt med, at man blot 10 gange i 41 kampe har været foran efter 45 minutter. Lugo har hele 21 gange i sæsonen gået til pause med en uafgjort stilling, så over tre gange pengene på, at der er spænding for alle pengene efter 45 minutter er klart godkendt her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar