18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 29. – 30. juni 2021

EM-kvartfinalerne venter forude, og det åbner for en midtuge med lidt mindre action end vanligt. Som altid trakterer Lurings-mester Benjamin Leander dog med tre spiltips, og turen går til finsk fodbold og Wimbledon-tennis tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 30. juni kl. 14:00

Fernando Verdasco – Grigor Dimitrov: Over 0.5 Tie-break i kampen til odds 1,57 ved bet365*

Wimbledon-tid på det grønne græs i London, hvor både Fernando Verdasco og Grigor Dimitrov møder rustne op til 1. runde. Veteranen Verdasco har ikke spillet en kamp på græs siden 2019 og kommer fra et skuffende 2021 med tre sejre og otte nederlag, men det er yderst sjældent, han ikke yder modstand på The All England Lawn Tennis & Croquet Club.

I 2019 nåede han fjerde runde og var klar underdog inden han tabte 6-7, 6-2, 3-6, 4-6 til David Goffin, mens tie-breaken også blev hans endeligt året forinden mod Francis Tiafoe i et tæt 6-7, 6-7, 6-3, 3-6 nederlag.

Der er god grund til at tro på tiebreak i kampen mod Grigor Dimitrov, der heller ikke har spillet på græs siden 2019 og givetvis lige skal op i gear efter den skade, der tvang ham til at trække sig i første runde af French Open mod Marcos Giron.

Dimitrov var også storfavorit ved det sidste Wimbledon i 2019, men tabte i fem sæt til upåagtede Corentin Moutet i fem sæt, hvor der også var tie-break undervejs, og søreme om ikke de tre sidste indbyrdes opgør mellem Dimitrov og Verdasco alle har indeholdt en tie-break undervejs med to kampe på grus og to kampe på hardcourt siden 2018.

Gentagelse følger forhåbentlig tirsdag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,48)


Leanders Listige – tirsdag d. 29. juni kl. 18:00

Aliaksandra Sasnovich – Serena Williams: Over 19,5 partier i kampen til odds 2,04 ved Mr. Green*

Serena Williams kommer blot som sjetteseedet til Wimbledon-turneringen, som hun har vundet syv gange tidligere. Amerikaneren fylder 40 år til efteråret, er blevet mor og har været hårdt ramt af skader det seneste års tid, men ikke desto mindre står hun fortsat noteret for 13 sejre i 17 kampe i 2021.

Der er dog god grund til at tro, at 13 år yngre Aliaksandra Sasnovich kan yde god modstand i 1. runde af Wimbledon-turneringen tirsdag eftermiddag, når hviderusseren kommer på en overordentlig svær opgave. Græs er bestemt ikke Sasnovich’ yndlingsunderlag, men hun stod i en nærmest identisk situation i 2019, hvor selveste Simona Halep stod på den anden side af nettet, også som klar favorit med omtrent samme odds som dem Serena Williams er sat i denne gang. Sasnovich bed overordentligt flot fra sig og tabte blot 4-6, 5-7, og Williams har før haft problemer, når hun har skulle spille første kamp på nyt underlag. Da årets første gruskamp skulle spilles i Rom tabte Williams overraskende 6-7, 5-7 til argentinske Nadia Podoroska, ligesom første kamp ved Wimbledon i 2019 (blev aflyst i 2020) “kun” blev vundet med 6-2, 7-5 over endnu mere undertippede Gatto-Moncione.

Netop de sejrscifre vil sikre, at spillet på mindst 20 partier i kampen går hjem, og det er langt fra udelukket, at Sasnovich måske endda kan tage sæt fra Williams her. Svært at se en komplet overkøring, så gå efter over 19,5 partier.

Spil Leanders Listige til odds 2,04* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – onsdag d. 30. juni kl. 17:30

KuPS – Oulu: KuPS -2,5 (AH) til odds 2,63 ved Mr. Green*

Oulu har haft en hård retur til den bedste, finske række, hvor man er at finde for første gang siden man rykkede ud i 2010. Otte kampe har givet syv nederlag indtil videre, og situationen til udekampen mod topholdet KuPS gøres på ingen måde bedre af, at talisman Rafinha tåbeligt blev udvist i overtiden af det seneste 0-2 nederlag til netop KuPS.

38-årige Rafinha spiller stadig på et meget højt niveau, og det er til at se, hvorfor han var nøglespiller i både HJK Helsinki og senere Gent. Han missede kun en enkelt kamp for Oulu i den næstbedste række sidste sæson og har spillet fuldtid i alle kampe denne sæson. Han bliver voldsomt savnet som balancespiller hos gæsterne, som oveni skal tilbagelægge fire timers bustur for at komme til Kuopio.

Onsdagens hjemmehold vandt altså med 2-0 uden problemer i sidste uge og bør uden Rafinha hos gæsterne kunne sejre større denne gang. KuPS har flest berøringer i boksen af alle hold, næstflest afslutninger og hele fem skud på stolperne i sæsonen. Hjemme på kunstgræsset i Kuopio bør man have både et og to gear mere end oprykkerne fra Oulu, og derfor er det værd at prøve storsejr til KuPS på mindst tre mål.

Spil Leanders Langskud til odds 2,63* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar