18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 26. – 28. maj 2021

De europæiske klubturneringer har nået sin vejs ende, men det gør ikke spor for Benjamin Leander, der igen kan vende blikket mod de mere perifere rækker. Denne gang skal vi til Japan og Sydamerika, mens vi dog ikke helt slipper Danmark endnu, da der er bundbrag i 1. Division.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 26. maj kl. 12:00

Hiroshima – Urawa: Urawa +0,5 (AH) til odds 1,75 ved bet365*

Urawa har endelig fået nyerhvervelsen Kasper Junker klar til spil, og den danske frontløber har indtil videre gjort rent bur med fire mål i tre kampe fra start, hvor Urawa står noteret for målscoren 7-0. Det har løftet Urawa til sjettepladsen i J-League.

Nu skal man så op mod et Hiroshima-mandskab, der ikke har vundet mod et hold over dem i tabellen, men har hentet seks sejre mod bundholdene i rækken. Når Hiroshima-cheftræner Hiroshi Jofuku samtidig blot har vundet to gange over Urawa i otte forsøg i sine tre år hos onsdagens hjemmehold, virker værdien til at være pæn på, at Urawa og danske Junker ikke taber kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 27. maj kl. 19:00

Kolding IF – Skive: Flest mål i 2. halvleg til odds 2,05 ved bet365*

Nedrykningsgyser i 1.division, hvor BÅDE Kolding og Skive ligger til nedrykning ved slutfløjtet. Kolding redder sig med uafgjort, hvis Vendsyssel taber til umotiverede Fremad Amager på hjemmebane, men det lugter i den grad afventende fra start af i det østjyske.

Til gengæld kan kampen aldrig nogensinde gå i stå, og Kolding kan stå i en situation, hvor de skal jagte en sejr, der er større end 1 mål, hvis Vendsyssel samtidig også er på sejrskurs mod Fremad Amager. 

Derfor giver det ikke meget mening, at vi får standard-odds 2,05 på flest scoringer i 2. halvleg i denne ekstremt spændende affære.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – fredag d. 28. maj kl. 00:00

Palmeiras – Union de Deportes: 2-tallet til odds 14,00 ved ComeOn*

Der var succes i at gå mod Palmeiras i sidste midtuges Leanders Luringer, og søreme om ikke chancen kommer igen i den komplet ubetydelige sidste gruppekamp mod Union de Deportes. Palmeiras må hænge gevaldigt med skuffen efter man tabte 0-2 til rivalerne fra Sao Paulo i de brasilanske Paulista-statsmesterskabsfinaler, og opgøret mod peruanske Union falder under 70 timer inden premieren på den brasilianske Serie A, hvor man skal op mod Flamengo. 

Peruanerne spiller for Copa Sudamericana via gruppens tredjeplads og skal have et bedre resultat end den nuværende tredjeplads fra Independiente del Valle, som har gode chancer for point ude mod et umotiveret Defensa y Justicia-mandskab fra Argentina. Derfor giver det primært mening at gå efter det store langskud, nemlig udesejren til skyhøje odds 14, som skal være minimum et par kroner eller fire for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 14,00* (spilbar til 9,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar