18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 22. – 23. maj 2021

Vi nærmer os sæsonafslutning i de fleste europæiske ligaer, og det plejer traditionelt at åbne nogle spændende bettingmuligheder. Det er også tilfældet i denne weekend, hvor vores faste ekspert, Benjamin Leander, har stillet skarpt på tre odds til at inspirere din weekend.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 23. maj kl. 15:30

Hamburger SV – Braunschweig: Over 2,5 mål til odds 1,55 ved bwin*

HSV har nok en gang kvajet sig grusomt i opløbet til 2. Bundesliga-slutspillet, og derfor bliver det endnu en sæson på anden klasse efter sidste spillerundes forsmædelige 2-3 nederlag til nedrykningstruede Osnabrück.  

Derfor er der kun æren på spil i sæsonens sidste kamp mod akut nedrykningstruede Braunschweig, men til gengæld kan frontløber Simon Terodde øjne topscorertitlen i rækken. Den tidligere Union Berlin-angriber er to mål efter Darmstadts Serdar Dursun, og der er ingen tvivl om, at HSV vil forsøge at sætte sin topscorer i scene til kampen her. 

Braunschweig kan ikke bruge andet end sejren, hvis man vil redde livet i 2. Bundesliga. Der er to point op til Osnabrück på tredjesidstepladsen og tre point op til Sandhausen på den sæsonfornyende 15.plads. Sidstnævnte er dog otte mål bedre end Braunschweig, og krydser Osnabrück blot med umotiverede Aue, skal Braunschweig op at vinde med fire mål på Volksparkstadion. 

Med andre ord er der ingen undskyldninger for, hvorfor kampen ikke skulle blive en voldsom omgang Vilde Vesten-fodbold. Mindst tre mål i kampen ligner en solid banker.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 22. maj kl. 13:30

Türkgücü München – Viktoria Köln: 2-tallet til odds 2,20 ved Nordicbet*

Türkgücü München har haft en kaotisk sæson, hvor drama omkring klubpræsident Hasan Kivran og fyring af cheftræner Serdar Dayat har medført et elendigt forår, hvor sydtyskerne har tabt otte af de sidste 10 kampe og har lignet et hold, der mentalt allerede er på vej på ferie. Hele 20 spillere har kontraktudløb om en måned, og den midlertidige træner Andi Pummer skal afløses af Petr Ruman efter sommerferien. Med andre ord er det svært at se ret meget perspektiv for hjemmeholdet, som tilmed fik Aaron Berzel udvist og backen Kilian Fischer skadet i det seneste 0-4 nederlag mod Dynamo Dresden. 

Man skal op mod et ligeledes motivationsløst Viktoria Köln-hold, som dog kommer i langt bedre form og blot har tabt en af de sidste 10 kampe, tilmed ude mod de kommende oprykkere fra Dynamo Dresden. 

Det er et tab, at midtstopper Michael Schultz er i karantæne, mens venstrebacken Fabian Holthaus også blev skadet i 3-3 kampen mod Kaiserslautern, men moral og kvalitet er så lav hos Türkgücü for tiden, at det formstærke Köln-mandskab stadig skal være klare favoritter i turneringens sidste kamp.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. maj kl. 00:15

Benfica B – FC Porto B: FC Porto B -1,5 (AH) til odds 2,90 ved LeoVegas*

FC Portos reserver har haft en skuffende sæson i den næstbedste portugisiske række, og nedrykning er stadig et tema hos storklubbens talenter. Det er noget juks, og derfor har A-holdet reageret hurtigt ved at sende indtil flere spillere ned for at hjælpe klubben til redning. Sidste weekend var hele syv mand sendt ned, og det hjalp Porto-reserverne gevaldigt til en sejr på 4-2 over ellers oprykningsjagtende Feirense fra toppen af rækken. 

Nu venter så et drabeligt opgør ude mod Benficas reserver, men Porto bør være storfavoritter til kampen. Hvor Portos A-hold har spillet færdig for sæsonen, har Benfica stadig pokalfinale mod Braga tilbage blot fire dage senere, og derfor vil der utvivlsomt ikke blive taget nogle risici med nogen form for spillere, der skal udtages til den kamp. 

Derfor bliver det formentlig et voldsomt forstærket Porto-mandskab mod et ordinært Benfica-mandskab, hvor bl.a. topscorer Goncalo Ramos næppe spiller med tanke på, at han også skal med til pokalfinale fire dage senere. 

På den baggrund skal Porto kunne vinde så klart, at næsten tre gange pengene på sejr med mindst to ligner et glimrende væddemål.

Spil Leanders Langskud til odds 2,90* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i vores podcast SpilXpoden

Skriv et svar